AlzaBoxy Q1 Aplikace

VELAMP S.T.A.K STAKTO01

Zobraziť katalóg
VELAMP S.T.A.K STAKTO01
3,0 1 hodnotení
Svietidlo dosvit 100 m, 1x LED CREE® XP-E, životnosť 30000 h, svietivosť 80 lm, doba svietenia 7,5 hodiny, hliníkové, krytie IPX4, 1x AA
Kód:  VLM001a Produktové číslo:  STAKTO01 Stránky výrobcu

VELAMP S.T.A.K STAKTO01

Odolné multifunkčné svietidlo VELAMP S.TAK STAKTO01 z hliníka má dosvit až 100 metrov. Veľmi dobre sa vojde do ruky a keď ho nepotrebujete klipom ho upevníte na opasok. Svietidlo využíva LED technológiu LED CREE® XP-E, ktorá patrí k svetovo najvýkonnejším.

Využite dva režimy intenzity osvetlenia - 100 % svetlo a 30 % svetlo. Pri použití nižšieho z nich vydrží svietidlo až 7,5 hodín prevádzky. Z hľadiska funkcií, môžete použiť zoom, režim SOS alebo nastaviť svetelný lúč v rozsahu 12 alebo 75°. Svietidlo pracuje na 1 AA batériu, ktorá nie je súčasťou balenia.

Hlavné prednosti

  • Vysoko odolná konštrukcia z hliníka
  • 2 úrovne intenzity osvetlenia
  • Dosvit 100 metrov
  • Vydrží až 7,5 hodín prevádzky
  • Režim zoom alebo SOS
  • Možnosť úpravy rozsahu svetelného lúča
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VELAMP S.T.A.K STAKTO01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VELAMP S.T.A.K STAKTO01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VELAMP STAK STAKTO01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VELAMP STAK STAKTO01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VELAMP STAK STAKTO01.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií