Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vergnano Espresso Cremissimo 10 ks

Zobraziť katalóg
Vergnano Espresso Cremissimo 10 ks - kompatibilný s kávovary Nespresso® Original*
3,5 25 hodnotení
Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso–zmes, Stredná Amerika, 10 porcií - 0,33 €/1 porce
Kód:  KAV0104
Vergnano Espresso Cremissimo 10 ks Predaj skončil

Vergnano Espresso Cremissimo 10 ks

Každý z nás určite pozná ten okamih, kedy sa cítite vyčerpaní a bez energie. Najlepším spôsobom ako zlomiť tento nedostatok plynúci z prepracovania alebo nedostatku spánku je šálka výbornej kávy. Nie je tajomstvom, že pri vypití napríklad len jediného hltu tohto nápoja sa zostrujú vaše zmysly a vlieva sa vám energia späť do žíl.

Sen z Latinskej Ameriky

Vergon Cremoso sú kapsuly, ktoré môžete využívať v kávovaroch Nespresso. Samozrejmosťou je využitie kávovarov Citiz, Pixie, Essenza a Lattissima. Jednotlivé kapsuly sú balené do malých balíčkov tak, aby nedochádzalo k strate vône a jedinečnej arómy. Každá kapsula obsahuje 5 gramov zmesi z výberu kávových zŕn nazbieraných v krajinách, ako sú Kostarika, Dominikánska Republika, Guatemala či Keňa. Kapsuly sú vyrobené z plastu Biodé, ktorý je recyklovateľný a ekologicky šetrný. Každá jednotlivá šálka tohto nápoja rozpráva svoj jedinečný príbeh začínajúci pri raste rastlinky, pokračujúci zberom a jemným namletím. Nechajte sa unášať na vlne silnej arómy, jemnej chuti a neopakovateľnej vône.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vergnano Espresso Cremissimo 10 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vergnano Espresso Cremissimo 10ks.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií