AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vicfun hobby-set B XT 1.6

Zobraziť katalóg
Vicfun hobby-set B XT 1.6
5 2 hodnotení
Bedmintonový set dve bedmintonové rakety XT 1.6, dve loptičky, balené v prenosnom obale
Kód:  SPT328 Produktové číslo:  4005543796164

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vicfun hobby-set B XT 1.6

Vicfun je stopercentne dcérskou spoločnosťou firmy Victor International - jednej z vedúcich značiek pre bedminton. Viac ako desať rokov skúseností a odborných znalostí zamestnancov firmy Victor sa premieta do kvality výrobkov Vicfun. Vicfun sa špecializuje na "pláž a záhradu". Ponúka celý rad bedmintonových súprav, sietí a zariadení pre rýchlostný bedminton. Navyše ponúka výrobky pre stolný tenis, volejbal a florbal.

Láka vás bedminton? Začnite s týmto setom

Vicfun Badminton Set Start obsahuje dve bedmintonové rakety z kalenej ocele, dve nylonové loptičky a odolnú nylonovú tašku s popruhom. Kompletný set je pripravený na okamžité hranie badmintonu. Pevná vypletená raketa poskytuje ľahký úvod do badmintonového športu, a preto je vhodná pre začiatočníkov. Nylonová taška poskytuje vybaveniu potrebný komfort. Krikľavo oranžový set stopercentne upúta pozornosť.

Obsah setu:

2 × vypletená raketa z kalenej ocele
2 × nylonová loptička
1 × taška s popruhom

Poznámka:
» Všetky bedmintonové sety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vicfun hobby-set B XT 1.6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vicfun hobby-set B XT 1.6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vicfun hobby-set B XT 1.6.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií