Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Victor Red Jet XT-A

Zobraziť katalóg
Victor Red Jet XT-A
Squashová raketa určenie: rekreačná, vyváženie do ruky, materiál: hliník, herný štýl: komfort, rám A-shaft (s krčkom), hmotnosť 190g
Kód:  SPT324 Produktové číslo:  4005543165021

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Victor Red Jet XT-A

Squashová raketa VICTOR Red Jet XT-A je štartovacou squashovou raketou pre všetkých začínajúcich squashových nadšencov, ktorí hľadajú takmer nezničiteľnú raketu za nízku cenu.

Raketa je vhodná pre začínajúcich a mierne pokročilých hráčov, ktorých squash baví a chcú začať s kvalitnou odolnou raketou, ktorej rám sa nezlomí pri menšom náraze do steny alebo do zeme. Red Jet XT-A je určená pre všetkých, ktorí si osvojujú základné squashové údery. Ide o výborne ovládateľnú a odolnú raketu, s ktorou môžete praktizovať ako ofenzívny, tak aj technický štýl squashu. Red Jet XT-A je vyrobená z hliníka. Krčok rakety je v tvare srdca. Váha rakety je 190 g a je vyvážená do ruky (330 mm). Raketa je vypletená kvalitným výpletom Victor Lawntex.

Kľúčové vlastnosti

  • Materiál: Alu
  • Tvar hlavy: Heart
  • Hmotnosť: 190 g
  • Vyváženie: 330 mm
  • Použitý výplet: Victor Lawntex
  • Herný štýl: Beginner

Parametre a špecifikácia

Vyváženie

Vyváženie
340 mm Hotovo!

Veľkosť

Plocha výpletu
490 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,8 cm Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Červená Hotovo!
Hmotnosť
190 g Hotovo!
Materiál
Hliník Hotovo!

Rám

Rám
A-shaft (s krčkom) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Victor Red Jet XT-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Victor Red Jet XT-A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victor Red Jet XT-A.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií