PET AlzaBoxy Q1

VICTORINOX CeramicLine 12cm

Zobraziť katalóg
VICTORINOX CeramicLine 12cm
5 3 hodnotení
Kuchynský nôž na zeleninu, keramická čepeľ z práškového oxidu zirkoničitého vtlačeného do formy pod vysokým tlakom, vysoká odolnosť voči opotrebovaniu, ľahký, praktický
Kód:  EAY3001 Produktové číslo:  7.2003.12G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VICTORINOX CeramicLine 12cm

Kompaktné keramický nôž na zeleninu.Výborne krája krátke rezančeky z rôznych druhov zeleniny, alebo seká petržlenovú vňať, bez znehodnotenia minerálnych látok a vitamínov ocelí.

Popularita keramických nožov neustále rastie: medzi ich výhody patrí najvyššia možná kvalita krájanie, ostrosť čepele po veľmi dlhú dobu a chuťová neutralita čepele.Čepele keramických nožov sa vyrábajú z práškového oxidu zirkoničitého vysokej čistoty, stlačeného pod veľmi vysokým tlakom a spečeného v špeciálnych spékacích peciach pri teplote 1500 ° C.Výsledkom je čepeľ s mimoriadne vysokou tvrdosťou.Keramika je takmer rovnako tvrdá ako diamant.

Vďaka keramickému materiálu je nôž veľmi ľahký a váži len polovicu hmotnosti oceľového noža rovnakej veľkosti.Nôž odoláva korózii a vďaka hladkému povrchu nie je citlivý na kyseliny.Vďaka vysokej tvrdosti zostáva čepeľ dlho ostrá.Vysoká povrchová hustota zabezpečuje ľahkú údržbu keramických nožov: stačí len utrieť navlhčenou handričkou, usušiť a opatrne uložiť do ochranného puzdra.

Technické špecifikácie:

Hlavné:
Dĺžka čepele 12 cm
Darčekovo balené

Výhody keramických nožov:
Trvanlivé a mimoriadne ostré
Ľahké a ľahko ovládateľné
Neprenášajú chuť ani zápach
Hygienické a protialergické
Bezpečné pre potraviny
Odolné korózii a kyselinám
Minimálna údržba

Parametre a špecifikácia

Typ noža
Univerzálny nôž Hotovo!
Dĺžka čepele
12 cm Hotovo!

Typ

Typ noža
Univerzálny nôž Hotovo!

čepeľ

Dĺžka čepele
12 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky univerzálne nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VICTORINOX CeramicLine 12cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICTORINOX CeramicLine 12cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Victorinox CeramicLine 12 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Victorinox CeramicLine 12 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Victorinox CeramicLine 12 cm.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií