PET PET

Diskusia k VICTORINOX Climber červený

Zobraziť katalóg
VICTORINOX Climber červený - Nôž

Diskusia k VICTORINOX Climber červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa VICTORINOX Climber červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu VICTORINOX Climber červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k VICTORINOX Climber červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, na posledním obrázku je vidět minišroubovák ve vývrtce a propiska ve střence. Je tento nůž opravdu takto vybaven?

Proč když před Black Friday byla za cenu co ted v akci a dáváte pův.cenu, za kterou nikdo nikde neprodávají a neprodávali....?Docela uhozené.

Na popis tohoto noža upozorňujem, od kedy som si ho kúpil. Alza mi tu maže komentáre ale žeby opravili popis? Je to také ťažké? Ten nôž nemá poistku!

dobrý den, jak si mohu zásilkuvyzvednout

Hybný popis, žiadna posuvná poistka tam nie je

Je to transparentní červená jak na obrázku protože transparentní červenou pod názvem nemáte a klasickéj červenej climber mate pod jenom pod climberem bez červený v názvu

Kde presne ma tento nôž posuvnú pojistku? Neviem ju nikde nájsť

Dobrý den, má tento nůž pouzdro? Děkuji

V akci Black Friday sleva z 9 stovek,pritom nuz stoji okolo 500 a dela se na Alze sleva jako blazen a pritom jen habadura.Kdo zna ceny ,tak se nenecha oblbnout.Proc vy na Alze delate jakoby slevy z puv.ceny,ktera tu nebyla a najednou je dvakrat takova a pritom sleva zadna?Uz aby byl uzakoneny clanek o puvodnich cenach a slevach.Pak budete mit utrum s temito jakoby slevama.Howg

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií