Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

VisionBook 8Qi 3G GPS

Zobraziť katalóg
VisionBook 8Qi 3G GPS
3,6 5 hodnotení
Tablet Intel® Sofia 3G-R Quad Core 1,2 GHz, dotykový 8" 1280x800 IPS, RAM 1 GB, 8GB + microSD, 3G, GPS, BT 4.0, micro SIM slot, microUSB, batéria 3700 mAh, Google Android 5.1 Lollipop
Kód:  VB0120b1 Produktové číslo:  UMM200V8I Stránky výrobcu

VisionBook 8Qi 3G GPS

Hľadáte výkonný tablet za rozumné peniaze? VisionBook 8Qi Plus je pre vás presne ako stvorený! Svoju pozornosť si získa nielen priaznivou cenou, ale aj kompaktnými rozmermi, skvelým dizajnom a kvalitným 8" IPS HD displejom. Tou najväčšou prednosťou je však prítomnosť slotu pre SIM kartu s možnosťou telefonovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný tablet za priaznivú cenu
  • Najnovší štvorjadrový procesor Intel Sofia 3GR
  • Výkonný grafický čip Mali 450
  • Batéria s kapacitou 3 700 mAh
  • 2 Mpx zadný fotoaparát a 0,3 Mpx predná webkamera
  • Rozlíšenie 1280 × 800
  • bluetooth, WiFi, GPS, 3G, OTG

Rozumný výkon za skvelú cenu

Výkonný štvorjadrový procesor Intel Sofia 3G-R, ktorý pracuje na frekvencii 1,2 GHz, sa postará o hladký a bezstarostný chod všetkých aplikácií a operačného systémuAndroid 5.1 Lollipop. Chrbát mu kryje 1 GBoperačnej pamäte DDR3, s ktorou na tablete počas chvíľ, kedy si budete chcieť oddýchnuť od práce, rozbehnete aj náročnejšie hry alebo filmy vo vysokom rozlíšení. Tie si prezriete na kvalitnom IPS HD displeji s rozlíšením 1280 x 800. Všetky svoje dáta, či už ide o prácu či zábavu, bezpečne uložíte na 8 GB úložisko, ktoré však bez problémov môžete prostredníctvom microSDHC karty rozšíriť o 32 GB. Celý tento zázrak poháňa batéria s kapacitou 3 700 mAh.

Volajte a cestujte bez problémov ...

Tento tablet môžete nosiť vždy pri sebe bez strachu o to, že by bol váš kontakt s okolím kedykoľvek prerušený. Telefonovanie alebo prehliadanie internetu aj bez WiFi signálu v dosahu umožní slot pre micro SIM kartu. Tá poskytne, že sa k internetu pripojíte aj prostredníctvom 3G modulu. Ak náhodou zistíte, že neviete, kde sa práve nachádzate, a potrebujete nájsť správnu cestu, využijete GPS, ktorá určí vašu polohu a bezpečne vás dovedie, kam potrebujete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VisionBook 8Qi 3G GPS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 8Qi 3G GPS.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií