AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vitamix TNC 5200 nerez

Zobraziť katalóg
Vitamix TNC 5200 nerez
Stolný mixér príkon 1000 W, objem 2 l, otáčky za minútu 1.000-24.000 (turbo 37.000), mixuje, mieša, seká, vyrába sorbety, zmrzliny, koktaily, dezerty, spracuje studené, vlažné ale aj horúce pokrmy
Kód:  VITASK05 Produktové číslo:  703113102158 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vitamix TNC 5200 nerez

Perfektný pomocník do vašej kuchyne

Viacúčelový mixér Vitamix TNC 5200 mixuje, mieša, seká, vyrába sorbety, zmrzliny, koktaily a dezerty. Taktiež spracuje studené, vlažné ale aj horúce pokrmy, napríklad omáčky a polievky. Stane sa tak perfektným spoločníkom do vašej kuchyne.

vypnuté
Stolní mixér Vitamix TNC 5200 nerez
 

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna kvalita
  • Ľahká výroba horúcich aj studených pokrmov
  • Mikrosekáním zaisťuje využiteľnosť živín
  • Nápoje obsahujú vlákninu
  • Profi mixér Vitamix TNC 5200 je odporúčaný RAW šéfkuchármi

Univerzálna nádoba pre mixovanie

Mixér je vybavený mixovacou nádobou na tekuté suroviny s objemom 2 l, viečkom a ergonomickou rukoväťou. Nádoba je navrhnutá pre spracovanie studených, vlažných aj horúcich pokrmov, ako sú omáčky, polievky a pod.

vypnuté
Univerzální nádoba pro mixování
 
Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať
vypnuté
Pořádný výkon
 

Poriadny výkon

Manipulácia s mixérom je veľmi jednoduchá, otáčky regulujete pomocou otočného kolieska. Výkon mixéra je 1 000 W a disponuje 1 000 - 24 000 otáčkami za minútu, pri spustení funkcie Turbo sa otáčky zvýšia až na 37 000 otáčok za minútu.

Ovocné a zeleninové kokteily

Medzi hlavné výhody Vitamix TNC 5200 patrí jeho výborné spracovanie. Mechanickým spôsobom mixovania rozbíja bunky namixovanej zeleniny, ovocia a ďalších ingrediencií. Tento spôsob mixovania umožňuje ľudskému telu lepšie vstrebávanie všetkých obsiahnutých látok. Ďalej dokáže rozmixovať aj tvrdú vlákninu napríklad z mrkvovej vňate. Získate tak živiny, ktoré s obyčajným mixérom nie ste schopní spracovať.

vypnuté
Ovocné a zeleninové koktejly
 

Rôzne možnosti využitia

Mixovanie

Tento spôsob spracovania je najčastejším spôsobom využitia vášho mixéra Vitamix. Prístroje Vitamix umožňujú dosiahnutie maximálnych výsledkov pri akejkoľvek rýchlosti. Nech robíte šľahané lahodné krémy, smotanové koktaily, mliečne náhrady, ostré zálievky, miešané nápoje alebo miešate cesto či maslo.

Výroba zmrzliny

V mixéri Vitamix si môžete pripraviť ten najúžasnejší dezert - lahodnú domácu zmrzlinu. Najlepšie na tom je, že si zmrzlinu vyrobíte za menej než jednu minútu. Mixér Vitamix pracuje tak rýchlo, že celý proces trvá asi 30 sekúnd, takže zmrznuté suroviny sa nestihnú roztopiť.

Varenie

Pomocou mixéra Vitamix môžete pripraviť za štyri až šesť minút čerstvú horúcu polievku plnú živín. Nebude pre vás problémom pripraviť ani čerstvé desiate, hladké omáčky a rôzne pestá. Z čerstvého, konzervovaného alebo mrazeného ovocia sa dajú v mixéri Vitamix pripraviť lahodné ovocné sirupy, ktoré sú vhodné na poliatie zmrzlín, lievancov alebo vaflí.


Zvoľte si správnu farbu do vašej kuchyne


vypnuté
Motorová základna
 

Súčasť balenia

  • Motorová základňa
  • Nádoba na tekuté suroviny 2 l
  • Lis k 2l nádobe
  • Slovenský návod
 

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Vhodné pre
Drvenie ľadu Hotovo!

Príkon a rýchlosť

Príkon
1 000 W Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vitamix TNC 5200 nerez
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií