Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Vlhká místa

Zobraziť katalóg
Vlhká místa Film
2,5 4 hodnotení
Kód:  AVAE0047

Vlhká místa

Film 18+

Pozor, v prípade, že nespĺňate vekovú hranicu, určenú pre sledovanie tohto filmu, môže zhliadnutie tohto filmu narušiť Váš fyzický, psychický alebo mravný vývoj. Kúpou filmu potvrdzujete, že ste starší ako 18 rokov.

Osemnásťročná Helen (Carla Juri) rada experimentuje. Zvlášť v sexe. Aj v oblasti hygieny má niekoľko vlastných svojráznych teórií. Svoje okolie šokuje úprimnosťou a komentármi, ktoré by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je jednoducho taková. S kamarátkou a "pokrvnou sestrou" Corinnou sprisahanecky porušuje jedno spoločenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po ťažkej nehode pri holení intímnych partií.

Ale aj na nemocničnom lôžku pokračuje vo svojej trochu drsnejšej ceste za vyrovnaním s boľavými miestami svojho dospievania a tajne dúfa, že sa jej podarí zmieriť svojich rozvedených rodičov. Spojenca nájde v ošetrovateľovi (Christoph Letkowski), ktorého svojou priamočiarosťou úplne odzbrojí. Najtajnejšie aspekty ženského sveta so všetkými bizarnosťami a skrývanými túžbami ukazuje film Vlhké miesta s nevídanou otvorenosťou a humorom.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií