Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Wacom Intuos Pro M

Zobraziť katalóg
Wacom Intuos Pro M
4,9 43 hodnotení
Grafický tablet vrátane pera Grip Pen a náhradnými hrotmi, 2048 úrovní prítlaku, rozlíšenie 5080 lpi, ovládanie aj dotykom, Touch Ring, Precision Mode, rozmery 380 x 251 x 12 mm
Kód:  MF113d90 Produktové číslo:  PTH-651

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Intuos Pro M

2048 úrovní citlivosti

Grafický tablet Wacom s bezkonkurenčnou technológiou pera as multidotykovým ovládaním prináša precízne presnosť pre vašu grafickú činnosť.
Pero je možné osadiť rôznymi druhmi dodávaných hrotov alebo rovno zvoliť iné pero, takže si každý užívateľ môže vybrať podľa momentálneho užívania.
2048 úrovní citlivosti prítlaku pera a rozpoznanie náklonu dovoľuje prenášať pohyb vašej ruky rovnako, ako by ste kreslili a písali na naozajstný papier.
Na rozdiel od papiera však môžete multidotykovou gestikuláciou rozrobený projekt približovať/odďaľovať, otáčať a ľahko sa po ňom pohybovať vo zväčšení. Gestikulácie si vytvoríte aj vlastné, čím si ešte viac zjednodušíte prácu.

Pracujte ľahko

Uľahčí vám pracovné postupy, a navýši tak vaše tempo pri celej škále úloh. Úpravy alebo rovno tvorenie obrázkov a projektov budú úplnou hračkou, rovnako ako ručne písané poznámky do dokumentov.
Ponúka 8 tlačidiel Express Keys s vylepšenou odozvou, ktoré možno veľmi ľahko nastaviť.
Nenechajte sa rozptyľovať hľadaním správneho nástroja alebo funkcie. Sústreďte sa len na tvorbu. Multifunkčný Touch Ring tiež poskytne až 4 funkcie v každej aplikácii, takže časté funkcie úprav budú ľahko k dispozícii. Menu dovolí vytvoriť štruktúrované menu pre najčastejšie používané klávesové skratky.

Multifunkčný Touch Ring

Pripravené pre windows 8.1, Windows 8, Windows 7 a Mac. Jednoduchá a rýchla inštalácia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wacom Intuos Pro M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Intuos Pro M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Für M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Für M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Intuos Pro M.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií