AD homeoffice PET

Wahoo TICKR RUN

Zobraziť katalóg
Wahoo TICKR RUN
5 2 hodnotení
Hrudný pás - Hrudný pás, LED indikátory, monitor aktivít (tepovej frekvencie, spálené kalórie), vodeodolný, ANT+/Bluetooth 4.0, výdrž batérie až 12 mesiacov
Kód:  WHAT03 Produktové číslo:  WFBTHR02R

Wahoo TICKR RUN

Pracujte na svojej fyzickej kondícii a majte dokonalý prehľad o vašom zlepšení. Kompaktný hrudný pás Wahoo TICK RUN bude dokonalým partnerom pri vašom behaní, jazde na bicykli alebo cvičení vo fitness centre. Spoľahlivo zmeria vašu tepovú frekvenciu alebo spálené kalórie. Športtester je zameraný najmä na bežca, ktorým ponúka okrem iného, meranie vzdialenosti a rýchlosti na bežeckom páse, meranie kadencie behu či analýzu odrazu.

Pripojte sa k smartphonu

Pripojte TICK RUN k vášmu smartphonu a získajte úderný tandem, ktorý vám zaistí informácie o vašej tepovej frekvencii, spálených kalóriách a tiež o prejdenej vzdialenosti, priemernej rýchlosti a vašom tempe. Zariadenie je vodeodolné, preto sa nemusíte báť, že by sa poškodilo či už vašim potom alebo pri daždi. Vďaka svojej zanedbateľnej hmotnosti ho na svojom tele ani nepocítite.

S batériou CR2032 môžete zariadenie používať až 12 mesiacov, čo je výborná výdrž. Integrovaná bluetooth technológia zaistí jednoduché spojenie zariadení a smartphonu. Pomocou LED indikátora ste informovaní o pripojení k telefónu a o prebiehajúcom snímaní tepovej frekvencie.

Profesionálny tréner

V spojení s aplikáciou Wahoo Fitness dostanete k dispozícii profesionálneho trénera, ktorý vám bude odporúčať, čo máte robiť, aby ste zlepšili svoj výkon. Máte na výber niekoľko prepracovaných programov od chudnúceho až po program na zlepšenie vytrvalosti. Zariadenie sa dá tiež využiť v spojení s mnohými ďalšími aplikáciami napr. Nike + Running, RunKeeper, Strava a ďalšie.

Kompatibilné zariadenia:

Apple iOS:

iPhone 4S a novšie
iPad 3. gen. a novšie, iPad mini, iPad Air
iPod touch (5. gen.)

Google Android:

LG G2, G Pro2, G Flex, Vu3.0
HTC One, Max, Mini, One M8, Nexus 9, Desire models (with 4.3+)
Motorola Moto G, Moto X, Moto E, Moto X
Motorola Droid RAZR M, RAZR HD, RAZR Maxx HD
Motorola Droid Ultra, Maxx, Mini (OS v4.4 + only), Turbo
Motorola Nexus 6
LGE Nexus 4, 5, 7 (2013)
Samsung Galaxy S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, S4 Active, S5, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 10.1, Note 4
Sony Xperia Z, Z1, Z1 Compact
Sony Xperia Tablet Z, Ultra, ZR, ZL
Sony Xperia SP, T, TX, V

Parametre a špecifikácia

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth, ANT+ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wahoo TICKR RUN . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR RUN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wahoo TICKR RUN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wahoo TICKR RUN.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií