Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny

Zobraziť katalóg
WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny
4,5 28 hodnotení
Dátové úložisko - USB 3.0 (spätne kompatibilné s USB 2.0), WiFi, DLNA, UPnP, slot na SD kartu, integrovaná batéria - výdrž až 20 hodín, WDBDAF0020BBK-EESN
Kód:  FW832s3 Produktové číslo:  WDBDAF0020BBK-EESN Stránky výrobcu
WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny Predaj skončil

WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny

My Passport Wireless je cestou ako mať stále na dosah značný dátový obsah. Prenosné prevedenie, batérie a WiFi spojenie sa hodí ako úložný priestor nielen pre stolné počítače, ale najmä je perfektné po boku smartphonu a tabletu. Urobte si na svojom mobilnom zariadení miesto pre nové fotografie, natáčanie videa či sťahovanie užitočných aplikácií. Ukladať a pristupovať k súborom možno bezpečne odkiaľkoľvek a na akomkoľvek iOS alebo Android zariadenia. Mobilná aplikácia WD My Cloud vám všetko spríjemní, a ak vlastníte iné cloudové produkty WD, ľahko ich v aplikácií zoskupíte.

Partner elektroniky do terénu

My Passport Wireless vám umožní bezdrôtovo pripojiť súčasne až 8 zariadení a dokáže vám až 6 hodín nepretržite streamovať video alebo byť až 20 hodín v pohotovosti. Štandardom DLNA zásobí multimediálnym obsahom aj chytrú televíziu, hernú konzolu či najrôznejšie stolné prehrávače. Tým ale zoznam jeho možností nekončí. SD slotom sa určite zavďačí aj fotografom, kedy vám jej obsah prenesie na disk, a tým máte kapacitu pre ďalšie fotografovanie. Navyše môžete okamžite zdieľať svoje výtvory pomocou ľubovoľného internetové zariadenia pripojeného k jednotke.

Doplňujúce informácie:

Rozhranie:
USB 3.0
Slot pre SD kartu
WiFi (podpora UPnP/DLNA)

Batérie:
6 hodín streamovanie
20 hodín v pohotovosti

  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!
Využitie
Domáci Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií osadených diskom
1 × Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WD 2.5 "My Passport Wireless 2000GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD 2.5" My Passport Wireless 2TB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD 2.5 "My Passport W-2000 GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD 2.5 "My Passport W-2000 GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD 2,5 "My Passport 2TB Wireless Fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií