Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Wenger 01.1041.129

Zobraziť katalóg
Wenger 01.1041.129
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO7300 Produktové číslo:  01.1041.129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wenger 01.1041.129

Zaujmite okolie s týmito elegantnými a veľmi praktickými hodinkami Wenger určenými pre každodenné použitie. Puzdro hodiniek, ktoré na ruke drží vďaka koženému náramku, je vyrobené z kvalitnej ocele s PVD úpravou, pre ktorú je charakteristická vysoká odolnosť proti oteru, vysokým teplotám, korózii a kyselinám. Hodinky sa pýši čiernym prehľadným ciferníkom, ktorý je chránený minerálnym sklíčkom sa zafírovú úpravou, ktorá zaručuje odolnosť proti poškrabaniu či inému poškodeniu. Hodinové ručičky sú poháňané špičkovým hodinkovým strojčekom švajčiarskej spoločnosti Ronda. Ide o quartzový strojček poháňaný batériou, ktorý sa značnou spoľahlivosťou ukazuje hodiny, minúty, sekundy aj dátum. Ukazovateľ dátumu sa nachádza na pozíciu medzi číslami 4 a 5.

Pevné miesto vo vašom každodennom živote si tieto hodinky získajú tiež vďaka vodotesnosti podľa štandardu 10 ATM (100 m). Nemusíte sa preto báť, že by hodinky prestali fungovať pri kúpaní vo vode, sprchovanie, v daždi či kdekoľvek inde, kde by mohli prísť do styku s vodou. Luminiscenčné ručičky aj indexy umožňujú sledovanie času aj za zhoršených svetelných podmienok, alebo dokonca pri úplnej tme. Pánske hodinky značky Wenger sa tak stanú sa svojím jednoduchým avšak elegantným dizajnom nielen skvelým pomocníkom pri orientácii v čase, ale tiež výborným módnym doplnkom.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wenger 01.1041.129 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wenger 01.1041.129. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wenger 01.1041.129.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií