AP+ nový vizuál PET

Whirlpool ACE 102 IXL

Zobraziť katalóg
Whirlpool ACE 102 IXL
Automatický kávovar vstavaný, 1350W, zásobník na vodu 2l, 15bar, Termoblok, antikoro
Kód:  FAC6010a Produktové číslo:  ACE102IXL Stránky výrobcu

Whirlpool ACE 102 IXL

Premyslený dizajn s dôrazom na veľmi jednoduchú obsluhu bez zložitého čistenia a dostatočný výkon pre náročné domáce i profesionálne použitie sú hlavnými znakmi kávovaru Whirpool ACE 010 IX. Kvalitné komponenty z antikorovej ocele iXelium a starostlivé spracovanie zaručujú jeho dlhú životnosť, odolnosť proti poškriabaniu a zažltnutiu. Špeciálny vykurovací systém „Thermoblock“ v kombinácii s 15-barovým čerpadlom a funkciou predsparenia vždy zaistí dokonalú extrakciu kávy. Zdvojené dno filtra na kávu je zárukou vynikajúceho nápoja s bohatou chuťou, krémovou penou a úžasnou arómou.

Kávovar disponuje funkciou cappuccino jedným stlačením pre ešte jednoduchšie prípravu kávy. Kávovar disponuje veľkou nádobou na mlieko, pričom sám určuje najvhodnejšiu dávku kávy a našľahaného mlieka.

Na veľkom prehľadnom displeji si navolíte všetko potrebné a čoskoro si vypijete svoju kávu.

Možnosť prípravy cappuccina, café latté, espressa a alebo len horúcej vody na čaj. Pozvite na tieto nápoje svojich priateľov.

Poznámka:
» Všetky vstavané kávovary

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool ACE 102 IXL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACE 102 IXL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií