AD homeoffice AD homeoffice

Whirlpool AMW 831 IXL

Zobraziť katalóg
Whirlpool AMW 831 IXL
Mikrovlnná rúra vstavaná, 900 W gril, 40 l, 8 stupňov výkonu, gril, 3D distribúcia, časovač, 6. zmysel, Jet Start/Defrost, 40 cm otočný tanier, antikoro
Kód:  FBT6753f Produktové číslo:  AMW831IXL Stránky výrobcu
Whirlpool AMW 831 IXL Predaj skončil

Whirlpool AMW 831 IXL

Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 831 IXL v antikorovom vyhotovení s unikátnym povrchom iXelium, ktorý vám uľahčí čistenie, chráni proti zožltnutiu a bráni poškriabaniu. Spotrebič je navyše vybavený povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Na prvý pohľad zaujme výrazný čiernobiely grafický displej zaisťujúci perfektnú prehľadnosť a externá rukoväť, ktorá slúži na pohodlné otváranie.

Celosklenené zrkadlové dvierka SMART - CLEAN sa otvárajú smerom dole a ich povrch uľahčuje čistenie a údržbu spotrebiča. Tento spotrebič patrí do kategórie kompaktných spotrebičov, možno ho tak rôzne kombinovať v horizontálnom usporiadaní s inými spotrebičmi a využiť tak maximálne priestor, a to všetko vďaka jednotnej výške. Rúra disponuje technológiou 6. zmysel, ktorá vám pomáha dosiahnuť najlepšie výsledky pri príprave pokrmov. Vďaka integrovaným senzorom sleduje priebeh prípravy a včas vás upozorní napr. na vhodný okamih na otočenie mäsa či jeho podliatie.

Pre ešte väčšie pohodlie ponúka rúra vo svojom menu niekoľko prednastavených receptov. Šiesty zmysel vám pomôže ohrievať, variť zdravo v pare a zapekať s funkciou Crisp. Jednoduchú obsluhu a výber nastavenia zaručuje komfortné gombíkové ovládanie. Objem rúry je 40 litrov a disponuje 40 cm veľkým otočným tanierom. Dostatočný výkon 900 W je regulovateľný v 7 stupňoch spoločne s 3D distribúciou mikrovĺn na rovnomerné prúdenie energie a zaručuje rovnomerný ohrev pokrmov.

Vyberať môžete z množstva funkcií a vlastností, ku ktorým patrí patentovaná funkcia Crisp na pečenie do chrumkava zhora aj zospodu. V rúre pripravíte lahodné grilované pochúťky, zdravé jedlá a pokrmy plné vitamínov uvaríte vďaka možnosti varenia v pare. JetDefrost urýchľuje rozmrazovanie potravín. Funkcia JetStart zabezpečuje ohrev na plný výkon počas 30 sekúnd. Samozrejmosťou je časovač a detská poistka na uzamknutie nastavenia či na úplné zabránenie zapnutia prístroja. V balení nájdete nádobu na varenie v pare, plytký plech, tanier Crisp.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Vstavaná; (Gril + Crisp + para + mikrovlny)

Ovládanie:
Elektronické

Priemer otočného taniera:
40 cm

Vnútorný objem:
40 l

Otváranie dverí:
Dole

Počet úrovní výkonu:
7

Výkon mikrovlnného ohrevu:
900 W

Výkon grilu:
1600 W

Funkcie:
Nastavenie jazyka
Automatické programy
Jet Start
Gril
Kombinovaný gril
Crisp
Jet Defrost
Defrost
Časovač
Detská poistka

Príkon:
2800 W

Napätie:
230 V

Prúdová poistka:
16 A

Rozmery:
455 x 595 x 560 mm

Hmotnosť:
41 kg

Farebné vyhotovenie:
Antikoro

Obsah balenia:
Otočný tanier
Tanier Crisp
Držiak Crisp taniera
Nádoba na varenie v pare
Plytký smaltovaný plech

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool AMW 831 IXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AMW 831 IXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool AMW 831 IXL.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií