Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Whirlpool AMW 836 IXL

Zobraziť katalóg
Whirlpool AMW 836 IXL
Mikrovlnná rúra vstavaná, 900W, 40l, 7 stupňov výkonu, gril, 3D distribúcia, časovač, 6. Zmysel, Jet Start/Defrost, 40cm otočný tanier, antikoro
Kód:  FBT6753e Produktové číslo:  AMW836/IXL Stránky výrobcu

Whirlpool AMW 836 IXL

Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 836 IXL v antikorovom vyhotovení s unikátnym povrchom iXelium, ktorý vám uľahčí čistenie, chráni proti zožltnutiu a bráni poškriabaniu. Spotrebič je navyše vybavený povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Na prvý pohľad zaujme výrazný čiernobiely grafický displej a externá rukoväť slúžiaca k pohodlnému otváraniu. Celosklenené zrkadlové dvierka SMART - CLEAN sa otvárajú smerom dole a ich povrch uľahčuje čistenie a údržbu spotrebiča.

Rúra disponuje technológiou 6. zmysel, ktorá vám pomáha dosiahnuť najlepších výsledkov pri príprave pokrmov. Vďaka integrovaným sensorům sleduje priebeh prípravy a včas vás upozorní napr. na vhodný okamih k otočeniu mäsa či jeho podliatiu. Pre ešte väčšie pohodlie ponúka rúra vo svojom menu niekoľko prednastavených receptov. Šiesty zmysel vám pomôže ohrievať, variť zdravo v pare a zapekať s funkciou Crisp. Jednoduchú obsluhu a výber nastevenia zaručuje komfortné gombíkové ovládanie.

Jej objem je 40 litrov a disponuje 40 cm veľkým otočným tanierom, k dispozícii je tak dostatok priestoru na ohrievanie štandardných, ale aj väčších tanierov či nádob. Dostatočný výkon 900 W je regulovateľný v 7 stupňoch spoločne s 3D distribúciou mikrovĺn na rovnomerné prúdenie energie zaručuje rovnomerný ohrev pokrmov. Vyberať môžete z množstva funkcií a vlastností, ktoré zahŕňa patentovanú funkciu Crisp na pečenie do chrumkava zhora i zospodu rovnako. V rúre pripravíte lahodné grilované pochúťky, zdravé a pokrmy plné vitamínov uvaríte vďaka možnosti varenia v pare.

JetDefrost urýchľuje rozmrazovanie potravín. Automatické rozmrazovanie chleba a pečiva so zapekaním na panvici Crisp zabezpečuje systém Bread Defrost. Funkcia JetStart zabezpečuje ohrev na plný výkon po dobu 30 sekúnd. Samozrejmosťou je časovač a detská poistka na uzamknutie nastavenia či úplné zabránenie zapnutia prístroja. V balení nájdete nádobu na varenie v pare, rošt, tanier Crisp. Tento spotrebič spadá do kategórie kompaktných spotrebičov, možno ho tak rôzne kombinovať v horizontálnom usporiadaní s inými spotrebičmi a využiť tak maximálne priestor a to všetko vďaka jednotnej výške.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Vstavaná

Ovládanie:
Elektronické

Priemer otočného taniera:
40 cm

Vnútorný objem:
40 l

Otváranie dverí:
Dole

Počet úrovní výkonu:
7

Výkon mikrovlnného ohrevu:
900 W

Výkon grilu:
1600 W

Funkcie:
Nastavenie jazyka
Automatické programy
Jet Start
Gril
Kombinovaný gril
Crisp
Jet Defrost
Bread Defrost
Defrost
Časovač
Detská poistka

Príkon:
2800 W

Napätie:
230 V

Prúdová poistka:
13 A

Rozmery:
455 x 595 x 510 mm

Hmotnosť:
34 kg

Farebné vyhotovenie:
Antikoro

Obsah balenia:
Otočný tanier
Tanier Crisp
Držiak Crisp taniera
Nádoba na varenie v pare
Rošt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool AMW 836 IXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AMW 836 IXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool AMW 836 IXL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií