AD homeoffice PET

Diskusia k Whirlpool ART 6501/A+

Zobraziť katalóg
Whirlpool ART 6501/A+ - Vstavaná chladnička

Diskusia k Whirlpool ART 6501/A+

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Whirlpool ART 6501/A+, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Whirlpool ART 6501/A+ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Whirlpool ART 6501/A+ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, je normalni, ze chladnicka je tak hlucna, ze nam huci cely byt? Chladnicku mame v patre a je slyset i dole v pokoji. Huci neustale, konstantne, coz je dost neprijemne hlavne v noci.

Dobrý deň, dá sa tento typ chladničky sťahovať aj vo vertikálnej polohe (na ležato) alebo musí pri prevoze stáť vo vertikálnej polohe?konkrétne model Whirlpool ART 6503 A+. Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý deň, chladničku som spustila v byte, do ktorého sa len chystám nasťahovať, preto som zatiaľ nastavila chladenie na 1-tku. Vsimla som si, že chladnička v pravidelných intervaloch (raz za cca 20-30 minut) vrčí minutu dve tak, že pri prvom raze som si myslela, že sused vedľa vŕta do steny a až po chvili som prišla na to, že takto hlučná je nova chladnička, aj keď som ju kupovala prave pre tichý chod. Môže byt príčinou to, že zatiaľ je na najnižšom stupni chladenia, a to jej dáva zabrať, alebo sa bude jednat o chybný kus? Už je zabudovaná. Dakujem

Dobrý deň, môžte mi povedať aký je rozdiel medzi modelmi: Whirlpool ART 6501/A+ Whirlpool ART 6502/A+ Whirlpool ART 6503/A+ Ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás je možné chladničku užívať určitú dobu aj bez zabudovania do kuchynskej linky? Vie voľne stáť? Ide o to, že sťahujem sa skôr ako nám stolár príde namontovať kuchynskú linku a po tú dobu by sme chladničku radi využívali aspoň takto. Ďakujem.

Chcem sa spytat ze ktora informacia o vyske ladnicky je spravna ? V popise je 184cm ale v detailoch dole je 177cm ? Dakujem

Dobrý den, dají se dveře u této lednice otočit? Předpokládám, že ano, ale pro jistotu bych se chtěla ujistit. Děkuji

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií