Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Whirlpool FSCR 80411

Zobraziť katalóg
Whirlpool FSCR 80411
Práčka s predným plnením – A+++, 8kg, 1400 ot./min., 53/76dB, programov 10, BPM motor, 85×59.5×61cm, Vlna, Rýchle pranie, Eco program, LED displej, 6.zmysel, FreshCare, záruka 10 rokov na motor – nutnosť registrácie na www.whirlpool.eu/register
Kód:  FAP1004k Produktové číslo:  FSCR80411 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool FSCR 80411

Vybavte svoju domácnosť špičkovou práčkou Whirlpool s vyspelými technológiami a nadčasovým dizajnom Supreme Care. Naraz vyperiete až 8 kg špinavej bielizne s maximálnou energetickou úsporou. Vďaka zaradeniu do energetickej triedy A+++ sa právomzaraďuje medzi najúspornejšie práčky na trhu. Okrem toho vás ohromí svojím tichým chodom. Veľkú zásluhu na tom má vysoko efektívny, tichý a spoľahlivý motor SenseInverter. Na motor je poskytovaná 10-ročná záruka.

Vyberať budete môcť z 10 programov a spoločne s inteligentnou technológiou 6. zmysel, ktorá nielenže automaticky nastaví čas, otáčky a teplotu, ale tiež preukázateľne znižuje spotrebu vody a energie až o 50 – 70 %, zaistí vždy úplne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • 10 rokov záruka na motor SenseInverter
  • Intuitívne dotykové ovládanie
  • SoftMove
  • FreshCare
  • Patentovaný program Colours 15° Plus
  • Tichá a úsporná prevádzka
  • Nadčasový dizajn

Najlepšia možná starostlivosť o vašu bielizeň

Špeciálne pohyby a povrch bubna SoftMove či prevzdušnenie bielizne FreshCare po skončení pracieho cyklu zaisťujú perfektnú starostlivosť o tkaniny. Patentovaný program Colours15 ° Plus sa postará o šetrné a úsporné pranie všetkej farebnej bielizne. S práčkou FSCR 80411 si pranie budete naozaj užívať a to vďaka intuitívnemu dotykovému ovládaniu a množstvu doplnkových funkcií. Nechýba napr. detská poistka brániaca manipulácii s nastavením vašimi deťmi či funkcia odloženého štartu, s ktorým môžete prať podľa vašich časových možností.

Programy a doplnkové funkcie:

  • Denné 40 °C, Bavlna, Syntetika, Jemná bielizeň, Vlna, Program na farebnú bielizeň, Eco bavlna, 30 °C/30 min, Plákanie a odstreďovanie, Intenzívne odstreďovanie, Colours 15, Stain 15, Rýchle pranie, Predpranie, Intenzívne plákanie, Úroveň zašpinenia, Odporúčané dávkovanie, FreshCare, Bez plákania, Hot finish

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
72 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
10 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool FSCR 80411 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FSCR 80411.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií