Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Wilson Burn 25 RKT

Zobraziť katalóg
Wilson Burn 25 RKT
Tenisová raketa pre juniorov, dĺžka 25 ", veľkosť hlavy 613 cm2, hmotnosť 225 g
Kód:  SPT10939 Produktové číslo:  887768360856

Wilson Burn 25 RKT

Táto tenisové raketa pre pokročilých juniorov sa pýši autentickým dizajnom rakiet pre dospelých hráčov. Rám športového náčinia je vyvedený z veľmi pevného materiálu. Vďaka tomu sa tento produkt môže pochváliť dlhou životnosťou. Raketa spolu s výpletom o hustote 16 × 17 váži iba 225 gramov. Vďaka tomu sa hráč čoskoro neunaví a môže sa smelo pustiť do hier trvajúcich aj niekoľko hodín. Tento produkt je tiež perfektne vyvážený. S dĺžkou rakety 63,5 cm a profilom 20 mm RG Beam sa odohrávania lopty skvelo ovládajú. Vďaka tomu sa hráč na toto športové vybavenie môže vždy spoľahnúť.

Značka Wilson je výrobcom športového náčinia s neochvejnou tradíciou, ktorá stojí na pevných základoch a skúsenostiach. Preto si môžete byť istí maximálnou kvalitou nakupovaného športového náradia.

Na Wilson sa môžete spoľahnúť

  • Raketa s autentickým dizajnom
  • Nízka hmotnosť a vysoká pevnosť materiálu
  • Raketa skvele drží v ruke
  • Odrážanie lôpt je presné
  • Náradie pre juniorov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Burn 25 RKT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Burn 25. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wilson Brennen 25 RKT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wilson Brennen 25 RKT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Burn 25 RKT.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií