AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

Wilson US open

Zobraziť katalóg
Wilson US open
Tenisová raketa 290 g, grip 3
Kód:  SPT077 Produktové číslo:  WRT3256003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wilson US open

V srdci športovej histórie je značka Wilson takmer celé storočie. Žiadna iná spoločnosť nebola taká vplyvná a úzko zapojená do utvárania pravidiel hry ako sú tenis, golf, baseball a americký futbal. Wilson ako vynálezca prevratnej technológie produkoval legendárnu klasiku a získal celosvetové uznanie za prínos športu. Wilson je pravá americká ikona vo svete športového vybavenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Hmotnosť (vypletená): 290 g
  • Veľkosť hlavy: 665 cm2
  • Dĺžka rakety: 686 mm
  • Profil rámu: 23 mm Arc
  • Hustota výpletu: 16 x 19
  • Veľkosť gripu: G3 (4 3/8), alebo tiež 11,1 cm

Perfektná pre rekreačných hráčov

Tenisová raketa WILSON US Open je určená pre rekreačných hráčov, najmä ženy a mužov s menšou dlaňou. Vo všeobecnosti platí, že najbežnejšia veľkosť pre priemernú ženu je veľkosť G3, najčastejšia však veľkosť G2. Veľkosť G3 je tiež pripisovaná mužom s menšou veľkosťou dlane.

Ak radi hráte tenis a nie ste profesionálom, tenisová raketa US OPEN je určená práve vám. Oblúková technológia rámu Arc Technology, ktorá bola na rakete použitá, zaisťuje väčšiu stabilitu a kontrolu pri hre. Vďaka technológii Titanium Fused má raketa väčšiu razanciu. S výpletom váži 290 gramov, veľkosť hlavy je dostatočne veľká, a tak dopraje hráčovi vysoký komfort počas hry.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál
Grafit Hotovo!
Hmotnosť
290 g Hotovo!
Hlava
Vypletená Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
330 mm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť gripu
3 Hotovo!
Plocha výpletu
660 cm2 Hotovo!
Dĺžka
68,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson US open Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson US open. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson US Open.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií