Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

WinX: Mythix school Tecna

Zobraziť katalóg
WinX: Mythix school Tecna
Bábika s dvojitými vyberateľnými a nádherne tvarovanými a zdobenými krídlami, dĺžka 28 cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa4582f Produktové číslo:  ASRT4897056841109

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WinX: Mythix school Tecna

Objavuj magické schopnosti krásnych víl WinX Mythix Fairy. Skupina kamarátok - Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna a Layla - spoločne navštevujú čarodejnícku školu a už od prvej triedy sú najlepšie kamarátky, ktoré spolu prežívajú veľa vzrušujúcich dobrodružstiev! Musí si však dávať pozor na zlú čarodejnicu, ktorá im kamarátstvo závidia a snažia sa ich za každú cenu rozdeliť. To nesmieš dovoliť, preto si kúp všetkých 6 týchto krások, nech sú pekne pohromade!

Očarujúce bábika Tecna sa pýši dvojitými, nádherne zdobenými a pohyblivými krídlami, ktoré sú navyše zaujímavo tvarovaná a ľahko vyberateľná. Jej krásu podčiarkujú aj trblietavé farebné šatôčky, perfektne ladiace k úplne originálnym črievičkám. Husté lesklé vlasy má Tecna voľne rozpustené, aby sa jej pekne vlnili pri rannom vílím tanci na čistinke. Tanec je jej veľkou vášňou, a preto bábika disponuje pohyblivými kĺby, ktoré ju umožní všetky tanečné kreácie! Hračka je vhodná pre deti od 4 rokov veku.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.


 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WinX: Mythix school Tecna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WinX: Mythix Fairy Tecna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX: Mythix Schule Tecna. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX: Mythix Schule Tecna. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Mythix Fairy Tecna.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií