Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS

Zobraziť katalóg
Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS
5 4 hodnotení
– wok, priemer 30cm, vnútorný aj vonkajší nepriľnavý povrch, odnímateľná rukoväť, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, vhodná na zapekanie v rúre až do 250°C, možnosť použitia neostrého kovového náčinia, možno umývať v umývačke, vyrobené bez PFOA, kolekcia Pohlreich Selection
Kód:  WOLPA013 Produktové číslo:  11030IL PS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS Predaj skončil

Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS

Čínske panvice umožňujú veľmi efektívnu prípravu pokrmov. Panvica Wok od spoločnosti Woll z kolekcie Nowo Titanium s priemerom 30 cm je vyrobená z tvrdenej hliníkovej zliatiny a má odolný nepriľnavý povrch bez obsahu PFOA. Vydrží vám teda skutočne dlho bez akéhokoľvek poškodenia. Navyše sa rýchlo zahrieva a následne hreje rovnomerne po celom povrchu. Panvicu je možné používať na všetkých typoch sporákov a vďaka odnímateľnej rukoväti nájde uplatnenie aj pri pečení v rúre (250 °C). Poteší aj možnosť umývania v umývačke riadu, takže s ňou nebudete mať žiadne starosti ani po použití.

Poznámka: panvica patrí do exkluzívnej kolekcie Pohlreich Selection Potten & Pannen – Staněk. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z tvrdenej hliníkovej zliatiny
  • Veľmi odolný nepriľnavý povrch bez obsahu PFOA
  • Rýchle a rovnomerné zahriatie
  • Praktická odnímateľná rukoväť
  • Možnosť použitia na všetkých druhoch sporákov aj v rúre
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Woll Nowo Titanium Wok 11030IL PS.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií