Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

WORLD W 50 P

Zobraziť katalóg
WORLD W 50 P
5 3 hodnotení
Benzínová kosačka - benzínová kosačka s pojazdom, Briggs & Stratton, 190ccm, 6HP, oceľový skelet, centrálne nastavenie výšky kosenia (6 polôh), záber 50cm, 3 polohy nastavenia riadidiel, objem koša 65l, funkcia mulčovania
Kód:  AV003d Produktové číslo:  639025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WORLD W 50 P

Výkonná kosačka s pohonom zadných kolies je vhodná na kosenie plôch s výmerou až 2000 m2 a uspokojí aj náročných záhradníkov. Vlastný pojazd s maximálnou rýchlosťou až 3,6 km/h a veľké kolesá maximálne spríjemnia aj nerovné a členité plochy. Kosačka má ergonomicky tvarovanú rukoväť, a dokonca nechýba držiak na fľašu!

Objemný 75-litrový kôš vystačí na veľké množstvo trávnych odrezkov, ktoré sú zbierané tvarovaným oceľovým nožom. Kôš je ľahko odnímateľný a nechýba na ňom indikátor plnosti. Kosačka WORLD W 50 P ponúka 4 funkcie v 1 - zadné vyhadzovanie do koša, mulčovanie (mulčovacia záslepka je v základnom balení), zadné aj bočné vyhadzovanie.

Nastaviť je možné 6 polôh kosenia pomocou jednej centrálnej páky a držadlá tiež umožňujú výškové polohovanie, celkovo v 3 polohách, pričom sa dajú ľahko zložiť pre lepšie uskladnenie. Integrované predné držadlo je ideálne vtedy, keď je potrebné zdvihnúť kosačku na záhrade po schodoch alebo cez prekážky. Za kúpu tejto kosačky hovorí aj vynikajúci dizajn v červenom vyhotovení.


Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Šírka záberu: 51 cm
Skelet: oceľ
Pojazd
Rýchlosť: 3,6 km/hod.
Výška kosenia v mm: 30 - 90 mm
Nastavenie výšky kosenia: centrálne 6 polôh
Priemer kolies: 203 mm/280 mm
Vyhadzovanie: kôš + bočné + zadné
Mulčovanie: v cene
Hmotnosť kosačky: 39 kg
Sklopné nastaviteľné riadidlá: 3 polohy

Kôš:
Objem koša: 75 litrov
Indikátor naplnenia koša

Pohon:
Motor: Briggs & Stratton 625
Zdvihový objem: 190 cm3
Krútiaci moment: 8,5 Nm
Výkon: 6 HP
Ložiská v kolesách

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WORLD W 50 P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WORLD W 50 P.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií