AlzaBoxy Q1 PET

Wüsthof CLASSIC

Zobraziť katalóg
Wüsthof CLASSIC
Nôž – nôž kuchársky 23cm, mapa kuchárska 12-dielna zadarmo
Kód:  WUST006 Produktové číslo:  4582/23+7377

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof CLASSIC

Súprava obsahujúca kuchársky nôž a tašku na nože poteší každého vášnivého kuchára. Nôž s veľkosťou 23 cm je kovaný z jedného kusu nehrdzavejúcej ocele, ktorá mu zabezpečuje dlhotrvajúcu ostrosť. Jeho rukoväť je ergonomicky tvarovaná, čo je zárukou pohodlného a bezpečného uchytenia, bezpečnosť navyše zvyšuje plná ochrana prstov. Mapa na nože pojme 12 nožov do dĺžky čepele 32 cm aj ďalšie príslušenstvo. Vyrobená je z pevnej, vysokoodolnej tkaniny, ktorá je umývateľná. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kuchársky nôž a mapa na 12 nožov
  • Nôž na krájanie, sekanie či krájanie na kocky všetkých druhov potravín
  • Dĺžka noža 23 cm
  • Rozmery uzavretej mapy 51 cm × 17 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wüsthof CLASSIC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF Kuchařský nůž CLASSIC 23cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof Kochmesser CLASSIC 23cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof Kochmesser CLASSIC 23cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wüsthof CLASSIC.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií