Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II

Zobraziť katalóg
Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II
Kuchynský nôž – Santoku z rady Grand Prix II
Kód:  WUST016 Produktové číslo:  4174

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II Predaj skončil

Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II

Tento nôž sa radí medzi nože ázijského typu a pochádza z dielne nožiarov Wüsthof. Ocenia ho nielen profesionáli, ale aj milovníci ázijského kuchárskeho umenia. Pýši sa širokou a predovšetkým ostrou čepeľou. Nôž Santoku patrí do modelovej rady kovaných nožov Grand Prix II, ktorá je veľmi obľúbená pre jej anatomicky riešenú rukoväť a dokonalé vyváženie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranné využitie
  • Anatomicky riešená rukoväť
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Perfektné vyváženie
  • Obľúbená modelová rada

Výroba

Čepeľ noža je vykovaná z jedného kusu ušľachtilej ocele a vybrúsená špeciálnou technológiu Precision Edge Technology, ktorá zaisťuje extrémne vysoký počiatočný rez noža a výnimočne dlhú životnosť ostria. Rukoväť s celokovovým jadrom a obalom z odolného plastu dodáva nožu elegantný vzhľad a poskytuje pohodlný a zároveň bezpečný úchop.

Využitie v kuchyni

Nôž je štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža a je ideálnym pomocníkom v príprave ázijských pokrmov. Bude sa vám s ním pracovať s ľahkosťou a radosťou, vďaka jeho dokonalému vyváženiu. Využijete ho pri príprave mäsa, rýb a zeleniny. Vďaka jeho excelentnému ostriu sa vám budú dobre krájať napríklad paradajky, ktorých tvar a ani textúra sa počas krájania neporuší. Po jeho použití je vhodné nôž očistiť vlhkou handričkou a utrieť ho do sucha.

 

Parametre a špecifikácia

Typ noža
Japonský nôž Hotovo!
Dĺžka čepele
17 cm Hotovo!

Typ

Typ noža
Japonský nôž Hotovo!

čepeľ

Dĺžka čepele
17 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky japonské nože

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WÜSTHOF Nůž Santoku GRAND PRIX II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wüsthof Santokumesser GRAND PRIX II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wüsthof Santokumesser GRAND PRIX II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Santoku Wüsthof kés GRAND PRIX II.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií