Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

Diskusia k xBond Cartoon Vreskot

Zobraziť katalóg
xBond Cartoon Vreskot - Powerbank

Diskusia k xBond Cartoon Vreskot

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa xBond Cartoon Vreskot, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu xBond Cartoon Vreskot ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k xBond Cartoon Vreskot vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, koupila jsem si u Vás xBond Cartoon Vřískot power banka má mít 8800mAh a led indikátor nabití baterie - indikátor nabití baterie jsem nenašla power banka při nabíjení svítí červeně a při nabíjení jiného zařízení modře, ale jaký je stav baterie z toho nepoznám. Dále po nabití jsem power banku napojila na tablet a ta mi ho nabila pouze na 30% .... přitom mám jinou power banku kolem 5000mAh a ta mi stačí na 2 nabití. Dělám něco špatně nebo mám výrobek předat na reklamaci? Kupovala jsem ho jako dárek pro bratra takže mě to celkem mrzí. Děkuji za odpověď Veronika Pulkrábková

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií