Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k Xbox One Play & Charge Kit

Zobraziť katalóg
Xbox One Play & Charge Kit - Batériový kit

Diskusia k Xbox One Play & Charge Kit

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xbox One Play & Charge Kit, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xbox One Play & Charge Kit ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xbox One Play & Charge Kit vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den pasuje tato baterka i do ovladočí k Xboxu X?

Dobrý deň, je to verzia 2013 (zelená krabička) alebo 2017? (biela krabička)

Jakou ma baterie průměrně hodinovou výdrž? Všude se udává jen doba nabíjení 4 hod. Děkuji

Mužete někdo napsat kolik mAh má ta baterie? Nedá se to nikde najít. Prosím jen reálný údaj co máte někdo na bateri, NE údaj od prodejce nebo marketingového materiálu. Moc děkuju.

lehky dotaz....bojuju s tim uz delsi dobu.Na kabelu je mala dioda, ktera znaci, zda se baterka nabiji ci ne. Nechapu vsak zpusob, co to k tomu potrebuje... Dam to do xboxu a nic, do pocitace a nic, charger a nic. Baterku vyndam a zandam a sem tam se chytne...soude toho vseho, nezalezi na zariceni z ktereho to bere stavu, ale asi pocet osob v mistnosti nebo co clovek zrovna snidal nebo jinak nevim. Baterie ozkouseny dve na celkem trech ovladacich....problem na vsech ovladacich i na obou baterkach :) a ted babo raď :)

Dobrý den, k Xboxu S jsem si koupil druhy ovladač a 2x baterii Xbox One Play & Charge Kit. Na kabel jsem dal redukci na USB C a několik měsíců se ovladače dobíjeli bez problému a cca 14 dnu oba ovladače nejdou nabít. Nevím kde může byt chyba mohu požádat o radu ? Děkuji, s přáním pěkného dne Jakub Procháska

Dobrý den ,funguje baterie i s Xbox X ? Případně doporučte,co funguje s ovladačem Xbox X ...?

Dobry den, charger ma kabel micro usb, ale ovladac vstup usb-c, lze kabel vymenit, nebo je nutno dokoupit redukci? Dekuji

Můžu použít Xbox series x ovladač? A můžu použít nabíječku typu C ?

Funguje aj s novými ovládačmi na Xbox Series X?

123...
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií