Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

XD Design Contour, čierny

Zobraziť katalóg
XD Design Contour, čierny
Termohrnček 350ml, po 3h má nápoj 42 ° C
Kód:  XDACC047 Produktové číslo:  P432.531 Stránky výrobcu
XD Design Contour, čierny Predaj skončil

XD Design Contour, čierny

Tiež potrebujete ráno povzbudiť čerstvou kávou či lahodným čajom? Predĺžte si relaxačný chvíľu v ich blízkosti a doneste si váš obľúbený nápoj do práce či do školy. S termohrnčeky XD Design Contour to bude jednoduchšie, než kedy predtým! Spríjemnite si pracovný drinu a popíjajte stále teplý nápoj, ktorý vám bude pripomínať pohodové chvíle u vás doma. Ide o ešte dômyselnejšie model než jeho predchodca z radu Urban. Predčí ho nielen svojim unikátnym apartným dizajnom, ale tiež sa môže pochváliť lepšou udržateľnosťou teploty!Tento praktický termohrnček s objemom 350 ml zaručuje svojim zákazníkom teplotu nápoja 42 ° C aj po 3 hodinách! Vďaka ideálnej veľkosti je ľahko prenosný a hodí sa do každej tašky a dámske kabelky.

Nejocenitelnější vlastnosti:

  • funkčné termohrnček udržujúce teplotu
  • dostatok kávy, čaju v práci či škole
  • po 3 hodinách má nápoj 42 ° C
  • veľký objem termohrnčekov: 350 ml
  • skvelý materiál (nerezová oceľ, polypropylén)
  • ľahko prenosný
  • originálny dizajn (viečko, zúžená časť - lesklé)
  • elegantné spracovanie - čierna farba

jedinečný vzhled

Kvalitné spracovanie a skvelý materiál (nerezová oceľ, polypropylén) robia termohrnčekov XD Design Contour tú najlepšiu reklamu! Moderný, prepracovaný dizajn výrobku vás zaujme na prvý pohled. Viečko termohrnčekov je nádherne lesklé a ladí tak k perfektne premyslené zúženej časti výrobku, za ktorú sa drží pohodlne výrobok.Povedzte áno veľkej dávke kofeínu či horúceho čaju, ktorý zahreje vaše telo i dušu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Contour, čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Contour, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Contour Design, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Contour Design, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD Design Contour thermo bögre fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií