Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá

Zobraziť katalóg
XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá
Powerbank pre mobilné telefóny, tablety, kapacita 3000mAh, výstup 5V / 0.6A, súčasné dobíjanie batérie telefónu aj powerbanky, kompletné nabitie zariadení do 4 hodín, súčasťou je USB / micro USB / mini USB kábel, možno použiť aj ako stojan pre mobilný telefón
Kód:  PFDE02b Produktové číslo:  P324.305 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá Predaj skončil

XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá

Cestujete radi a lámete si hlavu s tým, ako si udržíte spojenie so svojimi blízkymi, keby blízkosti nebola žiadna zásuvka? Treba pri putovaní horami alebo dlhou cestou autom? Máme pre vás perfektné riešenie. Kúpte si túto zaujímavo riešenú externú nabíjačku a určite neoľutujete.

Vlastnosti a špecifikácie:

Kapacita: 3000 mAh
Výstup: 5 V / 0,6 A
Registrovaný design®
Dostupnosť vo farbách: modrá, zelená, sivá
Súčasné dobíjanie batérie telefónu aj internej batérie nabíjačky

Perfektný pomocník na vašich cestách

Externá nabíjačka Double je určená pre mobilné telefóny, tablety a ďalšie zariadenia. Chváli sa veľmi zaujímavým dizajnom, ktorý ponúka dobíjanie telefónov aj interných batérií. Pred vybitím vašich miláčikov vás zachráni výkonná batéria Samsung s kapacitou 3000 mAh. Nabíjačka disponuje káblom pre dobíjanie internej batérie a dvoma násadami pre mobilný telefón. Kompletné nabitie z USB tak trvá necelé 4 hodiny. Nabíjačka vám poslúži aj ako stojan a tak si na ňu pri dobíjaní môžete svoj telefón odložiť.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
40 mm (4 cm) Hotovo!
Výška
38 mm (3,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
90 mm (9 cm) Hotovo!
Kapacita
3 000 mAh Hotovo!
Max. výstupný prúd
0,6 A Hotovo!

Rozmery

Šírka
40 mm (4 cm) Hotovo!
Výška
38 mm (3,8 cm) Hotovo!
Hĺbka
90 mm (9 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
3 000 mAh Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
0,6 A Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XD Design Dobble cable & 3000mAh modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XD Design 3000mAh Dobble Kabel & Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XD Design 3000mAh Dobble Kabel & Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XD 3000mAh dobble kábel & Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií