AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Xiaomi HONG Note

Zobraziť katalóg
Xiaomi HONG Note
4,9 7 hodnotení
Mobilný telefón 5.5 "IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core 1.2GHz 64bit, RAM 1 až 2GB, interná pamäť 8 až 16 GB, microSDHC až 32GB, fotoaparát predné 5Mpx + zadné 13Mpx LED blesk, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G / LTE , microUSB, 2x Micro SIM, batérie 3100 mAh, Android 4.4
Kód:  XI102xx

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi HONG Note

Vlastnosti telefónu

154 mm

Vypnuté
Xiaomi Hongmi Note

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

78,4 mm

Vypnuté
Xiaomi Hongmi Note

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

9,4 mm

Hmotnosť telefónu: 199 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačného systému

Výdrž baterie

3100 mAh

batérie

MicroSim

2 × Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

154 × 78,4 × 9,4 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8/16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC až 32 GB

slot na pamäťové karty

Váha

199 g

hmotnosť telefónu

Urobte radosť sebe alebo niekomu blízkemu. Note nestojí príliš, a napriek tomu v ňom získate žiaduceho partnera pre cestovanie aj domáce chvíle odpočinku. Výkon kombinovaný s vysokorýchlostným pripojením LTE vám dáva k dispozícii pohodné užívanie nekonečných možností internetu. Dávate prednosť videám a hrám? Žiadny problém. Na HD obrazovke si každý obsah vychutnáte, vďaka nadštandardným rozmerom, presnosti farieb a skvelé viditeľnosti. Tiež disponuje vysokokapacitné batérií a efektívnym využívaním energie, takže oproti bežným smartphonom vydržia dlhšie bez dobíjania.

Zaznamenávajte

Fotoaparát s automatickým zaostrovaním má rozlíšenie 13 Mpx, a tak zveční udalosti so všetkými detailmi. Za zlých svetelných podmienok možno využiť LED blesk. Fotoaparát má ale dostatočne svetelný objektív, aby ste prisvietenia potrebovali len za naozaj zlého svetla. Je jasné, že scény života sa občas odohrávajú rýchlejšie ako stačíte stláčať snímania. Preto fotoaparát dokáže zaobstarať až 8 snímok za sekundu alebo natáčať Full HD videa. Na prednej strane sa nachádza 5Mpx kamera pre videohovory alebo pre zhotovovanie autoportrétov.

Doma je v každej sieti

Pre pripojenie k internetu máte na výber z WiFi alebo mobilných dát. Prednosťou tohto modelu je podpora sietí LTE pre superrýchly bezdrôtový internet. V reči čísel je schopný v ideálnom prípade stiahnuť až 150 Mbps a odoslať 50 Mbps! Vďaka schopnosti používať 2 SIM karty naraz si vyberiete výhodné tarify osobitne pre dáta a telefonovanie. Ani spomínaná WiFi nie je len tak nejaká. Vie 5GHz, menej obsadené pásmo a tiež koketuje s najnovším štandardom 802.11ac, kde došlo k rapídnemu nárastu prenosovej rýchlosti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi HONG Note Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Hongmi Note . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi HONG Hinweis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi HONG Hinweis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Hongmi Note .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií