Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold - Notebook

Diskusia k Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiaomi Mi Notebook Air 13,3" Gold vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň kedy dáte oficiálny predaj a ceny na Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 každý mesiac to len posúvate ale v ponuke ich mate pomaly od augusta.... nedávno ste mali október 2016 a zrazu sa tešíme.... ta cena ktorú tam mate uvedenú €1 049 za Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 je trošku prepalna nie ? Bude to aspoň dostupne pred Vianocami ?

Kolik bude stát?

Kolik bude stát?

Už se prodává nová verze z roku 2017 a vy stále nevíte, kdy budete nabízet starý model? Co teprve ten nový, v roce 2020?

Dobrý deň nemyslíte si že stou cenou ste to veľmi prehnali? :-(

Dobrý den, můžete mi dát informace, kdy bude možné notebook zakoupit?

Dobry den. Mate v planu prodavat i vetsi Xiaomi Mi notebook Pro ? Diky za odpoved.

Bude tento notebook i v jiných barvách ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda bude ještě někdy před Vánocemi dostupný Mi Notebook Air 12,5". Ještě nedávno jste jej měli skladem (verzi gold). Děkuji za odpověď.

Dobrý večer. Keď príde na SK trh bude mať slovenskú klávesnicu?

12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií