AD homeoffice PET

Xiaomi Mi Pad White

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Pad White
4,0 1 hodnotení
Tablet 7.9" IPS TFT 2048x1536 QXGA, Procesor NVIDIA Tegra K1 Quad core 2.2 GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, MicroSD až 128GB, fotoaparát zadný 8 Mpix/predný 5 Mpix, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 , Micro USB, Android 4.4
Kód:  XI200

Xiaomi Mi Pad White

Výkonný tablet

Perfektná výbava

Vysoká výdrž

Veľa aplikácií

Výkonný tablet

Spoločnosť Xiao vypustila do sveta tablet, ktorý sa radí medzi tie najvýkonnejšie na svete. Jednou z mnohých predností je 7.9" multidotykový displej, ktorý možno ovládať aj cez rukavice. Krištáľový obraz s rozlíšením 2048 x 1536 pixelov predstavuje jemnosť zobrazenia 326 pixelov na palec. Výborné pozorovacie uhly a podanie farieb sú samozrejmosťou vďaka modernej technológii IPS. Dizajn je veľmi vydarený a podobá sa vzhľadu hlavného konkurenta iPadu mini od Applu.

Perfektná výbava

Tablet poháňa výkon štvorjadrového procesora Nvidia Tegra K1, ktorý disponuje grafickou kartou postavenou na architektúre Kepler so 192 jadrami. Asistencia 2 GB operačnej pamäte je dostatočná pre viacero spustených aplikácií súčasne v novej verzii MIUI (Úprava systému Android). Táto verzia je založená na Androide 4.4.2 KitKat. Všetky dáta uložíte na 16 GB vnútornú pamäť, ktorú môžete rozšíriť až o 128 GB pomocou MicroSD karty. Výbava zahŕňa tiež dva fotoaparáty so svetelnosťou f/2. Jeden 8 Mpx na zadnej strane na vytváranie nádherných fotografií, a druhý 5 Mpx nad dotykovou obrazovkou na videohovory s blízkymi.

Perfektná výbava

Tablet poháňa výkon štvorjadrového procesora Nvidia Tegra K1 , Ktorý disponuje grafickou kartou postavenú na architektúre Kepler sa 192 jadrami . Asistencia 2 GB operačnej pamäte je dostatočná pre viacerých spustených aplikácií súčasne v novej verzii MIUI (Úprava systému Android). Táto verzia je založená na Androidu 4.4.2 KitKat . Všetky dáta uložíte na 16 GB vnútorná pamäť , Ktorú môžete rozšíriť až o 128 GB pomocou MicroSD karty . Výbava zahŕňa tiež dva fotoaparáty so svetelnosťou f/2 . Jeden 8 Mpx na zadnej strane pre obstaranie nádherných fotografií a druhý 5 Mpx nad dotykovou obrazovkou pre videohovory s blízkymi.

Vysoká výdrž

Tablet pripojíte na internet pomocou WiFi s podporou aj najrýchlejšieho štandardu 802.11ac a rýchlu výmenu dát medzi zariadeniami urobíte cez Bluetooth 4.0. Veľká kapacita batérie 6700mAh v spolupráci s úsporným procesorovým jadrom ponúkne dlhú výdrž tabletu na jedno nabitie. Aj napriek vysokej kapacite batérie si tablet zachoval štíhly vzhľad a nízku hmotnosť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Pad White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Pad White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Pad Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Pad Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Pad White.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií