PET AD homeoffice

Diskusia k Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)

Zobraziť katalóg
Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks) - Dron

Diskusia k Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Xiro Xplorer V + náhradné batérie (1ks) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Je u této verze i handler? Děkuji

Dobrý den zakoupili jsme si u vás Dron Xiro Xplorer včetně veškerého vybavení (batoh aby se tomu nic nestalo atd) koupili jsme vybaleny kus, ale predpokladali, ze je ozkousen a ze funguje. Odletěli jsme ten den na dovolenou nebyl čas to cele skladat a ještě před odletem testovat. A nyní jsme daleko od domova a nemůžeme dron zprovoznit. Svítí, stále vselijak blika. Dle několika různých návodu i video navodu jsme dělali vše co bylo řečeno a dron stále nic. Nelétá :( Dovolenou bych potřebovala mít dronem natocenou proto jsem si nekoupila dron za 2000Kc. Prosím buďte tak hodni a poraďte mi co nyní mohu dělat. Děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií