Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XYZprinting da Vinci 1.0A

Zobraziť katalóg
XYZprinting da Vinci 1.0A
3D tlačiareň - tlačová plocha 200 x 200 x 200 mm, celkový modelovací priestor 8000 cm3, hrúbka vrstvy 0,1 mm, tryska 0,4 mm, tlačový materiál: struna 1,75 mm ABS; Technológia tlače FFF (FDM); LCD displej, USB 2.0
Kód:  DF450a Produktové číslo:  3F10AXEU00B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XYZprinting da Vinci 1.0A

 

Povolajte do služby svojou tvorivosť a dajte sa do výroby trojrozmerných modelov s 3D tlačiarňou XYZprinting da Vinci 1.0A. Tento model umožňuje na rozdiel od konkurencie tlačiť až o 69 % väčšie výrobky vďaka priestrannej tlačovej ploche a objemovému modelovaciemu priestoru. Dôvod k obľube nájdete v prípade da Vinci 1.0A aj vďaka využitiu najrozšírenejšej technológii 3D tlače FDM, ktorá nanáša roztavený tlačový materiál v tenkej vrstve a následne vytvára vami zadaný objekt s dôrazom na produkciu čo najnižšieho množstva odpadu. Rýchlo, bez rizika rozmazania a pri zachovaní priaznivo nízkych nákladov.

Pre radosť druhých alebo vás samotných

Model pracuje s tryskou s priemerom 0,4 mm, ponúkajúcou kompromis medzi rýchlosťou výroby vašich návrhov a apelom na jemné detaily spracovania. Ľahkú ovládateľnosť tlačiarni prepožičiavajú LCD displej a jednoducho inštalovateľné farebné cartridge, ktoré sa rovnako ľahko dopĺňajú a v prípade vyčerpania aj vymieňajú. Plne uzatvárateľný vršok tlačiarne vždy dbá o vaše 100 % bezpečie a ochranu pred vysokými prevádzkovými teplotami, ktoré k výrobnému procesu 3D tlačiarní neodmysliteľne patria . Nič vám tak nebráni prekvapiť vašich blízkych nevšedným darčekom, vyrobeným pomocou nezvyklej, hoci čoraz rozšírenejšej metódy, alebo len tak pre radosť dať priechod vaším tvorivým ambíciám. Ak dôjde vám inšpirácia, múzu dokáže prebudiť aplikácia XYZ Cloud, kde môžete čerpať tisíce ďalších podnetov na výrobu hračiek, módnych produktov alebo kancelárskeho príslušenstva. Za symbolický poplatok alebo zadarmo sa môžete o svoje návrhy podeliť s ostatnými používateľmi aj vy sami.

Spoločne s nákupom tejto tlačiarne získate možnosť bezplatného stiahnutia veľmi užitočného softvéru XYZmaker. Tento softvér je navrhnutý s ohľadom pre úplných začiatočníkov. Poskytuje používateľom knižnicu modelov a veľa jednoduchých nástrojov na vytváranie nových objektov, tvarov s detailmi aké potrebujete. XYZmaker je plne kompatibilný so všetkými tlačiarňami XYZprinting a tiež súbormi formátu .stl, .obj, .amf, alebo .ply.

 

Parametre a špecifikácia:

Rozmery tlačovej plochy:
200 x 200 x 200 mm

Celkový modelovací priestor:
8000 cm 3

Hrúbka vrstvy:
0,1 mm

Tlačový materiál:
Struna ABS 1,75 mm

Konektivita:
USB 2.0

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!
Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!
Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Technológia 3D tlače

Technológia 3D tlače
FDM Hotovo!

Vlastnosti tlačového materiálu

Priemer filamentu
1,75 mm Hotovo!

Tlačový priestor

Hĺbka
200 mm Hotovo!
Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy
0,1 mm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne
» Všetky FDM tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XYZprinting da Vinci 1.0A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XYZprinting da Vinci 1.0A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XYZ da Vinci 1.0A Drucker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XYZ da Vinci 1.0A Drucker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XYZprinting da Vinci 1.0A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií