Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Doprava a instalace TV zdarma

YAMAHA MCR-N560 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA MCR-N560 čierny
5 1 hodnotení
Mikrosystém 2x32W, CD-DA, CD-R/RW (MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC), USB
Kód:  YM602f Produktové číslo:  MCR-N560B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA MCR-N560 čierny

MCR-N560 je mikrosystém nielen pre bežné audio zdroje, ako sú CD a USB nosiče, ale tiež pridáva sieťové funkcie , Ktorý výrazne rozširujú hudobné možnosti. Cez domácu sieť môžete počúvať hudbu z vášho PC alebo NAS úložisko, hudbu z on-line zdrojov a užívať si tisíce rozhlasových staníc prostredníctvom internetového rádia. Môžete tiež prenášať hudbu zo svojho smartphonu alebo tabletu.

Pomocou aplikácie Spotify (Do smartphonu) máte okamžitý prístup k miliónom skladieb . Stačí kliknúť a spustiť streamovanie hudby. Môžete tiež prispôsobiť zoznam skladieb pre prehrávanie z telefónu a prijímať telefónne hovory pri počúvaní hudby. AirPlay vám dáva pohodlie bezdrôtového prehrávania hudby zo zariadení Apple iPod, iPhone a iPad. Zlepšenie komprimovanej hudby dopomôže vychutnať komprimované zdroje a predovšetkým poskytuje plnú kompatibilitu s audiofilskými formáty FLAC/WAV s 24-bitovou kvalitou (192 kHz).

Keďže je firma YAMAHA vyhláseným hráčom na poli audio techniky, ani tento mikrosystém nie je len tak hocijaký. Pre perfektnú kvalitu zvuku je vybavený vysoko účinným digitálnym zosilňovačom s nízkym skreslením a výstupným filtrom s vysokokapacitnými kondenzátory . Oboje bolo vybrané na základe rozsiahlych posluchových testov. Oddelením napájacieho zdroja a zosilňovače sa navyše minimalizuje vzájomné rušenie zvukových signálov.

Reproduktory majú 12cm basové kužele s "Polymer-injected Mica" (PMD) membránou a 3cm Kalotové tweetery . Aby sa zabránilo nežiaducim vibráciám skrine, Yamaha vyvinula vnútornú štruktúru s názvom VCCS (Vibration Control Cabinet Structure), ktorý využíva strategicky umiestnené kusy kompozitného materiálu pre vynikajúcu izoláciu vibrácií .

Veľkou prednosťou sú digitálne vstupy - optický aj koaxiálny . Oba sú určené pre zvuk z televízora, Blu-ray prehrávače alebo herné konzoly. Digitálne spojenie má prenosom nedotknutý, dynamický zvuk pre všetky zdroje zábavy - športovou udalosťou, filmov i koncertov.

Parametre a špecifikácie:

Zosilňovač:
Celkové harmonické skreslenie (CD na Sp Out, 20 Hz - 20 kHz): 0,05%
Výstupný výkon/kanál (6 Ohm, 1 kHz, 10% THD): 32 W + 32 W

Reproduktory:
Typ: 2pásmové
Woofer: 12cm basový kužeľ
Tweeter: 3cm
Príkon (Max/Nominálna): 40 W/110 W
Frekvenčný rozsah: 60 Hz - 40 kHz
Citlivosť: 83 dB/2,83 V/1 m
Deliaci kmitočet: 5 kHz
Impedancia: 6 ohmov

Vlastnosti:
Internet Radio
AirPlay
DLNA

Formáty súborov (USB/sieť):
MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC

Rozmery:
Hlavná jednotka: 215 x 110 x 288 mm
Reproduktor: 154 x 273 x 230 mm

Hmotnosť:
Hlavná jednotka: 2,7 kg
Reproduktor: 3,3 kg

Parametre a špecifikácia

Výkon
64 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!
Šírka prehrávača
215 mm Hotovo!
Výška prehrávača
110 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
30 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
64 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
215 mm Hotovo!
Výška prehrávača
110 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
288 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
154 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
273 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
230 mm Hotovo!
Hmotnosť
9,3 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA MCR-N560 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA MCR-N560 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA MCR-N560 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA MCR-N560 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA MCR-N560 Fekete.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií