Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

YAMAHA SRT-1500 čierny

Zobraziť katalóg
YAMAHA SRT-1500 čierny
SoundBar Zvukový projektor sa 5.1 zvukom, s 8 smerovými reproduktormi a 2 woofery s digitálnymi zosilňovačmi, 140W 8x2W + 2x30W woofer + 60W subwoofer, Cinema DSP, DTS-HD / Dolby, Bluetooth, WiFi, DLNA, Spotify, AirPlay, HDMI, optical digital, mini Jäckle
Kód:  YM610c5 Produktové číslo:  SRT-1500 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

YAMAHA SRT-1500 čierny

Nechajte sa unášať na vlnách dokonale čistého a reálne znejúceho zvuku, počas ktorého počúvania ani nebudete vedieť, že je reprodukovaný. Presne taký zvuk do vášho domova prináša digitálny zvukový projektor YAMAHA SRT-1500 v elegantnom čiernom prevedení. Stačí ho umiestniť pod váš televízor o maximálnej 40 kg a vďaka úspornému dizajnu dokonale zapadne do interiéru vašej obývačky, kde zintenzívni zážitok z prehrávania akéhokoľvek filmu alebo hudby.

kľúčové vlastnosti

  • zvukový projektor je možné umiestniť pod televízor s maximálnou hmotnosťou 40 kg
  • 8 reproduktorov a 2 subwoofermi poskytujú ralistiké zvukové podanie s bohatými basmi
  • priestorový zvuk je zabezpečený vysielaním zvukových lúčov odrážajúcich sa od stien
  • zvukové lúče možno ovládať diaľkovým ovládaním alebo aplikácie cez chytré zariadení
  • pomocou Bluetooth prehráte hudbu aj bezdrôtovo
  • projektor disponuje aj funkciou MusicCast

pohlcujúci zážitok

Jedinečne realistické zvukové podanie s bohatými basmi je umožnené 8 reproduktormi a 2 subwoofermi s digitálnymi zosilňovačmi. Nezávislé prieduchy, ktorými sú subwoofery vybavené, znižujú nežiaduce rezonanciu, preto si budete môcť užiť čisté a bohaté basy. S týmto zvukovým projektorom si vychutnáte skutočný priestorový zvuk. Ten je zaistený vysielaním zvukových lúčov, ktoré sa odrážajú od stien. Ich smer samozrejme môžete podľa svojho uváženia ovládať pomocou diaľkového ovládania alebo aplikácie na šikovnom zariadení a umocňovať tým váš pôžitok zo sledovania filmov, počúvaní hudby či hranie hier.

Zábava bez zbytočných káblov

Zvuk je možné prehrávať pomocou pripojených zariadení, ako je napríklad televízor či BD prehrávač. Ak vás však káble príliš zväzujú, využite Bluetooth, s ktorým prehráte audioobsah z vašich mobilov a tabletov. Zvukový projektor YAMAHA disponuje navyše funkciou MusicCast. Tá vám ponúka kľúč k objavovaniu nových rozmerov počúvania hudby. S touto funkciou, ktorá využíva výkonnú bezdrôtovú sieť, môžete prenášať svoju obľúbenú hudbu z chytrého zariadení s Androidom či iOS, z počítača alebo z chytrých sieťových diskov. Tým prenesiete hudbu z akejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti

Zvuk v najvyššej kvalite

Samozrejmosťou je aj schopnosť prenosu 4K videa sa 60 snímky za sekundu. Vám tak je poskytnutá maximálne plná kvalita videa a zvuku bez akejkoľvek straty na kvalite. Zároveň zvukový projektor podporuje štandard ochrany autorských práv HDCP2.2 na prenos 4K videa.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre YAMAHA SRT-1500 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si YAMAHA SRT-1500 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YAMAHA SRT-1500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YAMAHA SRT-1500 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: YAMAHA SRT-1500 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií