Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Yenkee YBT 0920BE Bubble 10,1" modré

Zobraziť katalóg
Yenkee YBT 0920BE Bubble 10,1" modré
5 4 hodnotení
Puzdro na tablet štýlový dizajn, vnútorné úchytky, rozmery 215 x 285 mm, materiál fabric/foam/zamat
Kód:  YEE015h Produktové číslo:  YBT 0920BE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yenkee YBT 0920BE Bubble 10,1" modré

 

Poznáte pocit zadosťučinenia pri pohľade na elektroniku, ktorá po rokoch nielenže bezchybne funguje, ale tiež stále skvele vyzerá? Presne v takom stave môžete udržať svoj tablet vďaka elegantnému púzdru Yenkee YBT 0920BE Bubble. Obal, zvonku vystužený penovými vankúšikmi, chráni tablet proti nárazom, prachu a iným nečistotám, kdežto jeho štýlový dizajn sa nestratí v očiach nikoho, kto hľadá kompromis medzi skromnými rozmermi a atraktívnym vzhľadom.

Úchyty vnútri krytu slúžia na ukotveniu tabletu s veľkosťou do 10,1" tak, že keď do nich zariadenie vsuniete, pri otváraní prakticky neexistuje šanca, že by vám náhodou vypadol. Rýchly prístup k tabletu máte pomocou dvojitého zipsu, ktorý je na ľahšiu manipuláciu vybavený pogumovanými jazdcami. S modrou variantom púzdra Yenkee YBT 0920RD Bubble ochránite a dokonale doplníte nielen dokonalý vzhľad vášho zariadenia. Dodáte šik charakter i vlastnému zovňajšku, ak si potrpíte na outfity s prvkami čiernej alebo bielej a tablet často nosíte mimo batožinu po boku dámskej kabelky alebo tašky na notebook.

Parametre a špecifikácia:

Vonkajší materiál:
Fabric / Foam

Vnútorný materiál:
Zamat

Rozmery:
215 x 285 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yenkee YBT 0920BE Bubble 10,1" modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yenkee YBT 0920BE Bubble 10.1" modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee YBT 0920BE 10.1 Blase "blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee YBT 0920BE 10.1 Blase "blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee YBT Bubble 0920BE 10.1 "kék.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií