Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Yonex Nanospeed 2000

Zobraziť katalóg
Yonex Nanospeed 2000
Bedmintonová raketa hmotnosť 85g, high modulus graphite
Kód:  SPT381 Produktové číslo:  4547656663501 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yonex Nanospeed 2000

Tiež ste hráči v dnešnej dobe čoraz obľúbenejšie raketové hry s názvom badminton? Potom iste potrebujete kvalitné vybavenie. Táto raketa Nanospeed 2000   od svetoznámej spoločnosti Yonex je to pravé pre všetkých, ktorí od svojej rakety očakávajú niečo viac, než len priemernú kvalitu. Hlavu aj shaft má vyrobené z kvalitného GRAPHITU, vďaka čomu získala pevnosť a ľahkosť. Naviac je doslova napchaté modernými technológiami.

plná technológií
Jedna z popredných vlastností tejto rakety je jej izometrické hlava. Vďaka tomu poskytuje o 32% väčší Sweet Spot oproti normálnym raketám. Zväčšený Sweet Spot umožňuje podstatne lepšiu odohraní lopty aj v prípade nie celkom optimálneho zásahu.

V spoji hlavy rakety s shaft je zapustený Built-in T-Join. Táto vychytávka zaisťuje Nekrútivé a jednodielnou konštrukciu rámu. Výsledkom sú razantnejší a presnejšie údery.

Technológia Solid Feel Core, ktorá je základom tejto rakety, slúži na zamedzenie nepohodlných vibrácií, kedy sa pri výrobe používa pre naplnenie rámu špeciálne prášok. Výsledkom je pocit pevnosti v ruke a väčšia kontrola loptičky.

Na neposlednom mieste je technológia Control Support Cap, ktorá poskytuje až o 88% širšiu plochu úchopu než u bežných rakiet. Vzniká tak možnosť podstatne kratšieho držanie a rýchlejšie manévrovanie s raketou, čo ocenia predovšetkým hráči párových disciplín.

úplná spoľahlivosť
Bedmintonová raketa Nanospeed 2000 je teda výborným pomocníkom všetkých hráčov, ktorí od svojej rakety očakávajú spoľahlivosť a dokonalosť.

Parametre a špecifikácie:

Hmotnosť rakety:
3U = 85 g

Veľkosť gripu:
G3

Farba rakety:
strieborná / červená

Farba omotávky:
čierna

Materiál hlavy rakety:
Graphite

Materiál rámu rakety:
HMGraphite, FULLRENE

Jak vybrat vybavení na badminton

Parametre a špecifikácia

Vyváženie
300 mm Hotovo!
Štýl hry
Univerzálny Hotovo!
Dĺžka
675 mm Hotovo!
Hmotnosť
85 g Hotovo!

Vyváženie

Vyváženie
300 mm Hotovo!

Štýl hry

Štýl hry
Univerzálny Hotovo!

Veľkosť

Dĺžka
675 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
85 g Hotovo!

Flexibilita

Flexibilita
Stredne pružná Hotovo!

Materiál

Materiál hlavy
Grafit Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yonex Nanospeed 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yonex Nanospeed 2000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yonex Nanospeed 2000.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií