Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Yurbuds Focus 400 čierna

Zobraziť katalóg
Yurbuds Focus 400 čierna
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá 15mm dynamický menič, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, odolné voči potu, systém Twistlock, magnet, mikrofón, univerzálny ovládač
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ093o Produktové číslo:  6925281905858 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yurbuds Focus 400 čierna

Užite si váš pohyb spolu s potu odolnými slúchadlami s uchytením za ucho a pokročilým tvarovaním. Technológia TwistLock a nástavce FlexSoft zaisťujú, že vás slúchadlá nebudú tlačiť ani vám nevypadnú z ucha. Tieto slúchadlá navyše nebráni vstupu vonkajšieho zvuku, takže máte prehľad čo sa deje okolo vás a vďaka tomu máte zaistené bezpečnejšie športovania.

Exkluzívny zabudované magnety Quik Clik uľahčujú prenášanie slúchadiel, keď práve nepočúvate hudbu a minimalizujú riziko zašmodrchání kabeláže aj pri uskladnení. Na kábli navyše nájdete mikrofón a trojtlačidlovej ovládanie hudby, hovorov a hlasitosti pre zariadenia Apple. To všetko so špičkovým zvukom JBL s bohatými basmi a jasnými vokály pre plnohodnotný zážitok pri športe.

Kľúčové prvky

  • Silikónové nástavce FlexSoft - pre dlhotrvajúci pohodlné počúvanie.
  • Umožňujú počuť okolitý zvuk - vďaka tomu ste v bezpečí aj pri športovaní na verejných priestranstvách.
  • Potu odolná konštrukcia - slúchadlá sú odolná voči dažďu, vode i potu.
  • Technológia TwistLock - zaisťuje bezpečné uchytenie slúchadla v uchu a garantuje, že nevypadne ani pri náročných športových aktivitách.
  • Magnety Quick Click - starajú sa o to, aby sa slúchadlá pri prenášaní nezamotala.
  • Mikrofón a trojtlačidlovej ovládanie hudby a hovorov pre zariadenia Apple priamo na kábli.
  • Dve veľkosti náušníkov a športové puzdro v balení.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yurbuds Focus 400 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Focus 400 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Fokus 400 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yurbuds Focus 400 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií