Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Yurbuds Leap Wireless čierna

Zobraziť katalóg
Yurbuds Leap Wireless čierna
4,0 3 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá - 15mm dynamický menič, 20Hz-20kHz, FLEXSOFT, odolné voči potu, Twistlock, až 6 hodín počúvania alebo telefonovanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ093z Produktové číslo:  6925281905995 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Yurbuds Leap Wireless čierna

Hľadáte slúchadlá s kvalitným zvukom pre aktívny životný štýl a maximálne pohodlie? Pri modeli Yurbuds Leap Wireless oceníte veľmi pohodlné prevedenie FlexSoft z mäkkého lekárskeho silikónu, bezpečné uchytenie TwistLock zabraňujúce vypadnutiu. Praktické športové slúchadlá s upevnením za ucho prinášajú excelentný zvuk v celom frekvenčnom spektre vďaka kvalitným meničom s priemerom 15 mm. Štandardný frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz je zárukou skvelého počúvania od najnižších až po vysoké tóny. Slúchadlá sú tiež odolné proti potu, dažďu aj striekajúcej vode a samozrejme obľúbené pre svoj excelentný zvuk.

Prvotriedny zvuk na cesty

Prečo sa obmedzovať na kvalitné počúvanie len v pohodlí domova s ??kvalitným audio systémom? Užívajte si pri športe i každodenných aktivitách zvuk špičkovej kvality. Slúchadlá Yurbuds sú vďaka skúsenostiam a technológiám odborníkov svetoznámej značky JBL zárukou prvotriedneho počúvania kdekoľvek budete chcieť.

Sloboda pri akejkoľvek aktivite

Doprajte si vysokú slobodu pri športových aktivitách odpútaním od káblového prepojenia. Nenechajte sa vyrušovať pri práci alebo pri športovaní. Využívajte slúchadlá ako hands-free sadu, ktorá sa postará o možnosť komunikácie pomocou inteligentného telefónu alebo prípadne tabletu. Integrovaný je citlivý mikrofón a tiež ovládanie prehrávania aj hovorov na kábli.

Vysoko odolný kábel

Kábel je vybavený odolným opletením, ktoré zvyšuje jeho odolnosť proti prípadnému mechanickému poškodeniu. Opletenie znižuje možnosť zamotania a vďaka tomu sa slúchadlá ďaleko ľahšie prenášajú, či už ich máte kdekoľvek, napríklad vo vašej pracovnej taške alebo aktovke.

Pohodlie a spokojnosť nadovšetko

Slúchadlá sú ergonomicky navrhnuté tak, aby sa zabránilo zaťažovaniu oblasti ucha a bolo dosiahnutý dlhotrvajúceho pohodlie pri užívaní. Koncovky do uší s technológiou FlexSoft sú veľmi mäkké a pohodlné. Sú vyrobené z flexibilného silikónu, ktorý je využívaný predovšetkým v lekárskom priemysle. Vďaka premyslenému systému uchytenia TwistLock sú slúchadlá Yourbuds skvelým príslušenstvom profesionálneho i občasného športovca. Stačí ich zasunúť, pootočiť a môžete si užívať pohyb bez rizika vypadnutia slúchadiel z ucha.

Slúchadlá sú kompatibilné so smartfónmi, tabletmi, počítačmi a audio zariadeniami, ktoré využívajú bezdrôtové Bluetooth pripojenie. Batéria ponúka užívateľovi až 6 a viac hodín kvalitného počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yurbuds Leap Wireless čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yurbuds Leap Wireless černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte YURBUDS Leap Wireless Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte YURBUDS Leap Wireless Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yurbuds Leap Wireless Fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií