Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Záhradný domček Happy House

Zobraziť katalóg
Záhradný domček Happy House
4,4 35 hodnotení
Detský domček veľkosť 109x115x130cm
Kód:  HRA783e1 Produktové číslo:  7290100903605

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Záhradný domček Happy House

 Ktoré dieťa by niekedy nezatúžilo po súkromí,  kam dospelí nemôžu? Záhradný domček je plný farieb a bude skvelým prekvapením pre vaše deti. Je vyrobený z kvalitného plastu a jeho zloženie je jednoduché a rýchle. Má funkčné dvere i okná a jeho rozmery sú presne také, aby na záhrade domček neprekážal, ale aby sa do neho deti pohodlne zmestili aj so svojimi kamarátmi. Záhradné dobrodružstvo môže začať!

Domček má dvojicu okien s okenicami a dvojicu bez nich. Táto kúzelná hračka poskytne deťom v lete ochranu pred prudkým slnkom alebo pred letným dažďom. Podporí ich fantáziu a pomôže im vytvárať si nové hry a ďalšie dobrodružné príbehy. Domček poteší malých chlapcov aj dievčatká a spokojní budú aj ich rodičia. Jeho použitie má aj svoje praktické stránky. Večer do neho môžu deti uložiť hračky, s ktorými si na záhrade hrajú alebo zaparkovať svoje odrážadlá, autá a kolobežky. Doprajte svojim deťom záhradný domček, s kúzelnými príbehom.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:

130 x 109 x 115 cm (D x Š x V)

Rozmery balenia:
133 x 117 x 16 cm

Odporúčaný vek:
Pre deti od 1,5 roka

Váha:
18,2 kg

Vyrobené:
V Izraeli

Materiál:
Plast

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
130 cm Hotovo!
Šírka
109 cm Hotovo!
Výška
115 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
130 cm Hotovo!
Šírka
109 cm Hotovo!
Výška
115 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Záhradný domček Happy House Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zahradní domek Happy House. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gartenhaus Happy House. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gartenhaus Happy House. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kerti ház Happy House.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií