Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Diskusia k Zalman Z9 U3

Zobraziť katalóg
Zalman Z9 U3 - PC skrinka

Diskusia k Zalman Z9 U3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Zalman Z9 U3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Zalman Z9 U3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Zalman Z9 U3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, bude tato sestava kompatibilni a vyvazena? Procesor: AMD Ryzen™ 5 1500X nebo AMD Ryzen™ 5 1600 (jeste nevim). Zakladni deska: MSI X370 SLI PLUS. Pamet 2 x 8 GB s frekvenci 3200 (konkretni kus vyberu dle doporuceni ohledne kompatibility s Ryzenem) Graficka karta: GIGABYTE GeForce AORUS GTX 1070 Skrin: Zalman Z9 U3 Zdroj: Zalman ZM850-ARX Je nektery z komponentu prilis nadupany nebo naopak poddimenzovany vzhledem k ostatnim?

Dobrý den , mám tuto skřín a odešlel mi u ní přední řadič USB (4x) a vstupu pro sluchátka a mikrofon.. chtěl bych se zeptat jestli prodáváte i ten řadič samostatně

chcem saa opytat. v rezenziach som sa docital ze n pripojenie usb3 je nutne kupit redukciu na pripojenie na dosku. je to pravda? resp. je redukcia sucastou balenia? dakujem

Dobrý deň, dajú sa u Vás zakúpiť aj krytky na ventilátor zo sieťkou? Keďže je tam ventilátor bez krytky a nechcem ho bez nej púšťať. Ide presne o túto bedňu. Vopred ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych si ověřit zda do této skříně dám GPU - MSI GTX 1080 GAMING X 8G? Děkuji

Na skříni mi přestalo fungovat tlačítko na zapnutí PC, zajímalo by mě, zda se dá někde koupit samostatně, nebo musím udělat improvizovaný vypínač.. Prozatím jsem zapínání hodil na restart.

Dobrý den, potřeboval bych se zeptat na case pro PC Zalman Z9 U3 (https://www.alza.cz/zalman-z9-u3-d340833.htm) Jak je řešené připojení USB 3.0? Je to standardní 19 pinový interní konektor, nebo je to jenom prodlužovačka do výstupu na desce? Potřebuji tu první variantu a Zalman vyráběl oba druhy, bohužel se u Vás nepíše, který nabízíte. Děkuji moc!

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií