AD homeoffice PET

Zanussi ZRB 33103 WA

Zobraziť katalóg
Zanussi ZRB 33103 WA
5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A++, výška 174,5 cm, objem 194/109 l, viacúčelový skladovací box EasyStore, LED osvetlenie, farba biela
Kód:  FAC2200u2 Produktové číslo:  ZRB33103WA

Zanussi ZRB 33103 WA

Veľmi tichá a úsporná chladnička s veľkým úložným priestorom a mrazničkou. Viacúčelový skladovací box sa dokonale hodí na uskladňovanie vašich malých či chúlostivých prísad a nevyhnutných ingrediencií. Svojím vyhotovením zaisťuje rýchly prístup k bylinkám, bobuľovitému ovociu, orechom, delikatesám, malým tubám a fľašiam a ku všetkým drobným veciam, bez ktorých sa nezaobídete. Táto chladnička s mrazničkou vám umožní inteligentné využitie energie v energetickej triede A++ podľa európskej legislatívy, čo sa prejaví na vašich účtoch.

Chladnička je vybavená dvoma sklenenými poličkami plnej šírky s lištou, jedným držiakom na dve fľaše a dvomi zásuvkami polovičnej šírky z priehľadného plastu. Mraznička má dve sklenené poličky a tri zásuvky z priehľadného plastu, pričom dve majú plnú hĺbku. Dvere majú tri police a dva zásobníky na vajcia. Do priehradky vo dverách sa dajú stabilne uložiť veľké fľaše. Samozrejmosťou sú nastaviteľné nožičky a možnosť zámeny otvárania dverí.

Kľúčové vlastnosti

  • Statické mierne schladzovanie prináša výraznú úsporu energie v triede A++
  • Viacúčelový skladovací box EasyStore umožňuje rýchly prístup
  • Veľmi tichá s mechanickým ovládaním a ručným odmrazovaním
  • Pri výpadku energie uchová potraviny až tridsať hodín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zanussi ZRB 33103 WA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZANUSSI ZRB 33103 WA.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií