Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZELMER ZVC762STCZ

Zobraziť katalóg
ZELMER ZVC762STCZ
Vreckový vysávač sáčok 4l, HEPA 10 filter, sáčok 2.5l, nádoba na prach 5l, teleskopická trubica, kefa s prírodnými štetinami na parketové na podlahy, turbo kefa, štrbinová hubica, hubica na nábytok, hubica na čalúnenie, mäkké gumové kolieska
Kód:  ZEL1001h Produktové číslo:  ZVC762STCZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZELMER ZVC762STCZ

Vysávač Zelmer Aquawelt Plus je novinkou v segmente multifunkčných vysávačov. O vysoký sací výkon a tichá prevádzka sa stará elektromotor s príkonom 1 700 W, ktorý je možné   ľahko digitálne regulovať. Jeho výhodou je možnosť ako suchého vysávania (s vreckom s objemom 2,5 l), tak i mokrého vysávania (bezvreckový režim s objemným, 5l kontajnerom).Môžete s ním dokonca čistiť koberce, čalúnenie a nezľakne sa ani vysávanie vody.Jeho moderné telo uchováva rad praktických funkcií. 

kľúčové vlastnosti

  • Suché i mokré vysávanie
  • Široká škála príslušenstva
  • Dvojitý filtračný systém
  • pogumované kolieska
  • Variabilná kontrola sania
  • Široká škála príslušenstva

Moderné telo uchováva rad praktických funkcií. Jednou z nich je prítomnosť dvojitého filtračného systému, ktorý sa skladá z vodného filtra a umývateľného HEPA H10 vzduchového filtra. Samozrejmosťou je prítomnosť teleskopické kovové hubica. Akčný rádius je až 9 m, takže nebudete musieť neustále prepínať zásuvky. Po stránke komfortu je vysávač vybavený ergonomickým madlom az dôvodu tichého jazdenie po podlahe aj pogumovanými kolieskami.Nechýba ani indikátor výmeny prachového vrecka, rovnako oceníte aj veľmi rýchle a ľahké vybratie prachovej nádoby.

Solídny porcie príslušenstvo

K vysávaču Zelmer ZVC762STCZ Aquawelt Plus dostanete všemožné príslušenstvo. Medzi nimi nájdete hubicu na zber vody, špeciálna kefa s prírodnými štetinami na parketové podlahy a citlivé povrchy, turbo kefa, hubicu na čalúnenie, nábytok a štrbinovú hubicu. 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Vodný filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 700 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
52,5 cm Hotovo!
Hĺbka
59,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZELMER ZVC762STCZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZELMER ZVC762STCZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762STCZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zelmer ZVC762STCZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Zelmer ZVC762STCZ.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií