Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ZEPPELIN 7335-1

Zobraziť katalóg
ZEPPELIN 7335-1
Pánske hodinky – vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO9589 Produktové číslo:  4041338733518 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ZEPPELIN 7335-1

Elegantné dámske hodinky Zeppelin 7335-1 sú jasnou voľbou pre ženy, ktoré majú rady ženské motívy a precízne spracovanie svojich doplnkov. Puzdro hodiniek je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele s ručným leštením. Vďaka pohodlnému textilnému remienku a váhe hodiniek len 34 gramov ich na ruke neucítite.

Unikátny je väčší biely ciferník s motívom čipky. Tu okrem menšieho ciferníka s rímskymi číslicami, nájdete aj malú kružnicu so sekundovou ručičkou. Hodinky poháňa presný quartzový strojček Ronda 1069. Vodotesnosť hodiniek je 50 metrov.

Hlavné prednosti

  • Luxusné hodinky s čipkovaným vzorom
  • Pohodlné na ruke – len 34 gramov
  • Ručne leštené puzdro hodiniek
  • Netradične riešený ciferník
  • Vodotesnosť 5 ATM

Kolekcia Viktoria Luise

Inšpiráciou pre dámske hodinky zo série Viktoria Luise bola pruská princezná Victoria Louise (1892-1980), jediná dcéra posledného nemeckého cisára. Práve podľa nej bola pomenovaná aj vzducholoď Zeppelin LZ 11. Štýl hodiniek je úplne v ženskej réžii. Od zvodného motívu čipiek na ciferníku, po netradičné umiestnenie sekundovej ručičky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZEPPELIN 7335-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEPPELIN 7335-1.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií