Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM

Zobraziť katalóg
ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM
2,5 2 hodnotení
Mobilný telefón 5 "IPS HD 1280x720, Procesor MTK MT6582M Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 1x nano SIM/1x micro SIM, Android 4.4
89,38 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  ZO020a5
ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM 89,38 € Použité

ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM

ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Mobilný telefón v novšej verzii je nástupcom modelu ZP1000 a ukrýva v sebe výkonné komponenty aj výbavu, ktoré spolu tvoria svižný smartphone. Len 7,2 mm tenké telo v kombinácii so zlatou farbou skvele vynikne a podčiarkne tak váš vycibrený vkus. T elefon celkovo pôsobí hodnotným dojmom, pri tom si držia veľmi lákavú cenovku.

Solídny výkon

Telefón dokáže pracovať až s dvoma SIM (1x micro SIM a 1x nano SIM) kartami súčasne a nie je treba medzi nimi zložito prepínať. Využívajte efektívne dva tarify tak, aby ste z nich dostali to najlepšie. Základom telefónu je štvorjadrový procesor MTK MT6582M s frekvenciou 1,3 GHz, ktorý dopĺňa 1GB operačná pamäť. To znamená rýchlu odozvu prostredia obľúbeného operačného systému Android 4.4 . Ten predstavuje bránu do sveta tisícok aplikácií zadarmo vrátane hier, sociálnych sietí a ďalších. Na tomto prístroji je radosť surfovať po Inernet, prezerať si fotky alebo hrať hry.

Nádherné fotky

Vylepšený fotoaparát prístroja sa chváli rozlíšením 8 Mpx, LED bleskom a autofocusom, aby ste zachytili všetko v dostatočnej kvalite. 5 "HD displej zobrazí všetok obsah s maximálnym množstvom detailov v ostrom podaní s vernými farbami. Telefón navyše vydrží až 270 hodín v pohotovostnom režime, bude s vami držať krok po dlhú dobu. Zariadení nechýba FM rádio a samozrejmosťou je aj výbava ako GPS modul, Bluetooth, 3G alebo Wi-Fi.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZOPO ZP1000S Silver Dual SIM
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií