AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zopo ZP920 Dual SIM

Zobraziť katalóg
Zopo ZP920 Dual SIM
4,5 6 hodnotení
Mobilný telefón 5.2 "IPS FHD 1920x1080, procesor Octu core 1.7GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSD, Fotoaparát zadné 13.2 Mpix LED blesk + predný 8 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 ac / a / g / n, Bluetooth 4.0 , 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batérie 2300 mAh, Android 4.4
Kód:  ZO015c3cx

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Zopo ZP920 Dual SIM

Kvalita a elegancia

Nový model na trhu menom Zopo ZP920 je mobilný telefón, ktorý ponúka super výkon a elegantný vzhľad. Tento výkonný telefón je tým najlepším, čo môže Zopo ponúknuť. Mobilný telefón poháňa moderné osemjadrový procesor s 1,7 GHz frekvenciou. Vďaka operačnej pamäte 2 GB môžete mať na pozadí spustených viac aplikácií. Ľahko na ňom prečítate najnovšie správy, vybavíte osobné e-maily alebo budete stále v spojení s vašimi priateľmi skrz instantné správy či sociálne siete.

Bavte sa na cestách

Bavte sa všade vďaka integrovanej Wi-Fi. Sledujte filmy, prezerajte videá na YouTube a neváhajte vstúpiť do online sveta zábavy a aplikácií. V mobile je nainštalovaný systém Android 4.4. Ten umožňuje do telefónu nahrať všelijaké aplikácie a hry, ktoré nájdete v obchode Google Play. Okrem toho je Android prehľadný a ľahko sa ovláda.
Záleží tak na vás, čo v telefóne chcete mať.

Jedinečný výkon

Popredne ide u tohto modelu o výkon v kombinácii s eleganciou. Na prehľadnom 5.2 "displeju je ovládanie hračkou. Vo vnútri telefónu je výkonný osemjadrový procesor, ktorý je vždy nachystaný vydať zo seba všetko. Nedôjde tak k zasekávaniu ani pri náročnejších činnostiach. Zopo ZP920 je vybavený GPS navigáciou a čtyřsměrným pohybovým G senzorom. Telefón má zabudovaný druhý slot pre SIM vďaka ktorému Udet dostupní kdekoľvek a na oboch SIM súčasne.
Vďaka batérii s kapacitou 2300 mAh môžete v pokoji sledovať videá, hrať hry a prezerať webové stránky oveľa dlhšie.

Zachyťte každý okamih

S mobilným telefónom Zopo ZP920 si užijete zábavu aj pri fotení. Foťák je zastúpený 13,2MPx šošovkou priamo od Sony. Komunikáciu s priateľmi a rodinou kdekoľvek na svete vám uľahčí predná kamera s rozlíšením 8 Mpx. Ako úložisko dát vám poslúži 16 GB vnútornej pamäte, ktorú môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty Micro SD až o 64 GB. (Nie je súčasťou balenia)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zopo ZP920 Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOPO ZP920 Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZP920 Zopo Mobile Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZP920 Zopo Mobile Dual-SIM-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZOPO ZP920 Dual SIM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií