Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel

Zobraziť katalóg
Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel
3,4 6 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, pripojenie pomocou WiFi a Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, telefonovanie cez spárovaný telefón, NFC platby, hodnota vodotesnosti 30 m (3 ATM), Wear OS, kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 8000 MB, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: nehrdzavejúca oceľ, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  FSLWEA001 Produktové číslo:  FTW4024

Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel

Urobte si radosť zakúpením inteligentných hodiniek Fossil Gen5 Carlyle HR. Uchvátia vás svojim klasickým elegantným dizajnom z nehrdzavejúcej ocele, ktorý sa opäť vracia do módy. Inteligentné hodinky disponujú dotykovou obrazovkou a zvýšenou kapacitou úložiska. Hodinky dopĺňa vymeniteľný remienok so šírkou 22 mm. Benefitom hodiniek sú 3 inteligentné režimy batérie, ktoré predlžujú životnosť batérie až o niekoľko dní. Inteligentné hodinky Fossil s operačným systémom Wear OS od spoločnosti Google sú kompatibilné stelefónmi iPhone a Android.



Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Fossil Gen5 Carlyle HR

  • Elegantný vzhľad hodiniek Fossil Gen5 Carlyle HR z nehrdzavejúcej ocele
  • Hodinky disponujú dotykovou obrazovkou a zvýšenou kapacitou úložiska
  • 3 inteligentné režimy batérie
  • Kompatibilné s telefónmi iPhone a Android
  • Pomocou asistenta Google môžete zistiť čokoľvek vám práve napadne
  • Hodinky Fossil vydrží celý deň
  • 1,28-palcový dotykový displej, ktorý sa pýši špičkovými farbami
  • Ciferníky možno prispôsobiť podľa vašej chuti
  • Hodinky Fossil Gen5 Carlyle HR ponúkajú mnoho užitočných funkcií
  • Automatické počítanie krokov, prejdenej vzdialenosti alebo spálené kalórie či meranie srdcovej frekvencie
  • Určovanie polohy bez nosenia telefónu
  • Vodotesné do 30 metrov

Inteligentné hodinky

S inteligentnými hodinkami Fossil Gen5 budete mať vždy prehľad, čo vás čaká a neminie. Hodinky sa totiž spoja s vašim smartfónom, takže sa nemusíte báť, že by ste na niečo zabudli. Hodinky sú kompatibilné so smartfónmi Android a iOS, konkrétne so systémom Android OS 6.0+ (s výnimkou vydania Go) alebo iOS 10+. Pre komunikáciu s okolitým svetom využívajú hodinky Bluetooth 4.2 a Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Dlhá výdrž batérie

Vďaka skvelej výdrži batérie sa nemusíte báť, že by ste o niečo počas dňa prišli. Hodinky Fossil vydržia celý deň a sú pripravené vám byť vždy poruke. 3 inteligentné režimy batérie predlžujú životnosť batérie až o niekoľko dní. K dispozícii je klasický mód s výdržou jedného dňa, predĺžený mód pre výdrž 2 – 3 dni a režim pre ukazovanie času, s ktorým získate výdrž až po dobu jedného mesiaca. Ak vám nevyhovuje ani jeden prednastavený režim, možno si výdrž nastaviť ručne.

Google asistent

Práve sa nachádzate v situácii, keď si neviete rady? Nebojte sa opýtať svojich inteligentných hodiniek na čokoľvek. Že sa vám to zdá nemožné? Verte, že nie je. Pomocou asistenta Google môžete zistiť čokoľvek vám práve napadne. Odpovede a upozornenia si potom vypočujete prostredníctvom reproduktora, ktorý je zabudovaný v inteligentných hodinkách Fossil Gen5 Carlyle HR. Okrem iného možno tiež s hodinkami telefonovať, takže nebudete musieť vytiahnuť telefón. Nechýba aj možnosť písania SMS.

Štýlový ciferník

Na pravej strane hodiniek Fossil nájdete tri tlačidlá, ktoré umožňujú veľmi jednoduché ovládanie. Okrem iného ponúkajú hodinky 1,28-palcový dotykový displej, ktorý sa pýši špičkovými farbami a veľmi dobrou čitateľnosťou na slniečku či zlých svetelných podmienkach. Podľa vašej aktuálnej nálady či vkusu si môžete prispôsobiť ciferníky hodiniek Fossil Gen5 Carlyle HR tak, aby sa vám vždy páčili. Využiť možno napríklad vaše obľúbené fotografie na Facebooku alebo Instagrame. Fantázii sa medze nekladú.


Inteligentné hodinky Fossil Gen5 Carlyle HR

Množstvo užitočných funkcií

Hodinky Fossil Gen5 Carlyle HR ponúkajú množstvo užitočných funkcií, vďaka ktorým si uľahčíte každodenné starosti. Ak radi cestujete, určite využijete funkciu výškomera, gyroskopu, kompasu alebo barometra. Iste sa každému z nás už stalo, že niekde položíte telefón a neviete kde. Praktická funkcia hľadanie telefónu vám pomôže vystopovať, kde sa váš telefón práve nachádza. Sklo hodiniek je vyrobené z pevného skla Gorilla Glass. Remienok z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele vám dodá elegantný vzhľad pri každej príležitosti. Puzdro jevyrobené z nehrdzavejúcej ocele.


Zdravie pod kontrolou

Ak radi cvičíte alebo sa venujete nejakému športu, určite oceníte praktickú funkciu hodiniek Fossil, ktorá vám počas cvičenia dokáže zmerať vašu srdcovú frekvenciu. Spoľahnúť sa môžete aj na automatické počítanie krokov, prejdenej vzdialenosti alebo spálené kalórie. Nechýba monitorovanie spánku a úplnou novinkou je aplikácia Cardiogram. Vaše zdravie tak budete mať plne pod kontrolou.

Pripojenie pomocou funkcie Bluetooth

Inteligentné hodinky Fossil používajú na pripojenie k telefónu funkciu Bluetooth. Keď dorazí oznámenie alebo upozornenie, okamžite budete informovaný pomocou jemného bzučiaka. Vy tak vždy zostanete v obraze.


Vodeodolné hodinky Fossil

Hodinky Fossil Gen5 Carlyle HR sú vodeodolné do 30 m, takže sa nemusíte báť, že by sa vám do hodiniek dostala voda. Sprchujte sa alebo umývajte ruky spoločne s hodinkami. Vyvarujte sa však potápaniu.

Praktická GPS navigácia

Hodinky Fossil Gen5 Carlyle HR pochopiteľne zvládajú tiež monitorovanie mnohých konkrétnych športov a určite oceníte určovanie polohy bez nosenia telefónu. Hodinky totiž disponujú praktickou GPS navigáciou.

Osvedčený systém Wear OS

O bezproblémový chod inteligentných hodiniek sa stará osvedčený systém Wear OS od spoločnosti Google. Akonáhle sa batéria vybije, rýchle nabíjanie umožní dosiahnutie 80 % celkovej kapacity za necelú hodinu.V balení spolu s inteligentnými hodinkami Fossil nájdete tiež magnetickú nabíjačku, vďaka ktorej je nabíjanie veľmi pohodlné.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Sivá Hotovo!
Hmotnosť
141 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
36 h (1,5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Jedna se o 5 generaci Fossil Smartwatch? Pokud ano, tak specifikace nesedi.

Funguji i s IOS 14 a kdyz maji NFC lze s nimi platit? :-)

Dobrý de Lze hodinkami platit? .jsem u Čs. Děkuji

Dobrý de Lze hodinkami platit? .jsem u Čs. Děkuji

dobry den, lze prostrednictvim techto hodinek ovladat napriklad na dalku fotoaparat v iphonu? dekuji

Dobrý den, plánujete uvést model Gen 5 Garret? Díky

Koupil jsem fossil sport os wear hlavně kvůli placení bohužel přišlo zklamání v české republice se google pay zablokuje.A hlásí hodínky že v české není možné platit a po čase se aplikace zablokuje.Takže jsem vyhodil 5000 kč sotva jsem je prodal za 2500 kč A šel jsem do garminu

Dobrý den, měří hodinky opravdu krevní tlak? Nebo ještě není tato funkce aktivovaná? Nezkoušeli jste případně přesnost v nějaké recenzi, které občas děláte? Děkuji.

Dobrý den, kolikrát ještě termín naskladnění posunete?

Diskusia a poradňa k Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel
Príslušenstvo pre Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fossil Gen5 Carlyle HR - Nerezová ocel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fossil Gen5 Carlyle HR - Edelstahl. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fossil Gen5 Carlyle HR - Edelstahl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fossil Gen5 Carlyle HR - rozsdamentes acél.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií