Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Fotoaparáty s funkciou webkamery – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
OM System / Olympus
(1)
Funkcie displeja
Otočný/výklopný
(1)
Dotykový
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné fotoaparáty s funkciou webkamery. Cenových hitov v kategórii fotoaparáty s funkciou webkamery máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší fotoaparáty s funkciou webkamery? Potom sa pozrite do kategórie lacné fotoaparáty s funkciou webkamery.
1 položka
OM SYSTEM OM-1 telo čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
OM SYSTEM OM-1 telo čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Olympus OM, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20,4 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW , JPEG a JPG, SD pamäťová karta, koncovka USB a bezdrôtové rozhranie WiFi, HDMI a USB-C súčasťou, rozmery 9,16 × 13,48 × 7,27 cm (V׊×H), hmotnosť 599 g, akumulátor a popruh/pútko súčasťou balenia
+Darček Batéria do fotoaparátu Jupio v hodnote 67,62 €
Zľavnené -4 %
1 699 € 1 769 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OL301b1
akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
recenziaSony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS (RECENZIA) Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku!
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií