Doručení zdarma Stellar Blade

FOVE VR

Zobraziť katalóg
FOVE VR
VR okuliare s rozsahom 360°, 5.7" WQHD displej, USB 3.0, Display Port, 3.5mm jack
Kód:  FOVE01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FOVE VR

Prvý headset pre virtuálnu realitu so sledovaním pohybu očí. Ponorte sa do sveta, ktoré reaguje na pohľad vašich očí, emócie a zažite presné ovládanie rýchlosťou myšlienky. Pozerajte sa postavám v hre do očí a sledujte zmeny ich správania, keď vedia, že sa na ne pozeráte.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie sníma, kam sa pozeráte
  • Sledovanie očí snímajú dva infračervené senzory
  • Zobrazovacia plocha s uhlopriečkou 5,7 palcov
  • Zorné pole so šírkou 100 stupňov

Ľudské spojenie vo virtuálnom svete

Špecialitou FOVE je snímanie pohybu očí. Sleduje teda, kam sa hráč pozerá, pričom úplne zaostruje zamerané objekty a mierne rozmaže ostatné predmety. FOVE je určené pre hráčov, ktorí budú môcť zameriavať svoj pohľad na určitú oblasť. Navyše s virtuálnymi postavami v hre budete môcť nadviazať očný kontakt, smiať sa s nimi a komunikovať. Dokonca sa budú správať odlišne, keď si uvedomia, že sa na nich niekto pozerá.

Precízne ovládanie

FOVE je vybavený 5,7palcovou zobrazovacou plochou s jemným obrazom vďaka natívnemu rozlíšeniu 2560 × 1440 pixelov a zobrazované zorné pole má šírku 100°. Snímanie očí zaisťujú dva infračervené senzory s presnosťou 0,2° a rýchlosťou snímania 120 snímok za sekundu. Infračervené svetlo sa odráža od sietnice, čím sa sleduje poloha očí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Brýle skladem pořád nejsou. Již utekl deklarovaný termín dodání duben a červen ?.

Bude konec dubna 2017 kdy se dočkáme?

Budou i v černém?

Diskusia a poradňa k FOVE VR
Príslušenstvo pre FOVE VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOVE VR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOVE VR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOVE VR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FOVE VR.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií